Film setinde yönetmeni öldüren aktör Alec Baldwin sessizliğini ilk kez bozdu

Film setinde yönetmeni öldüren aktör Alec Baldwin sessizliğini ilk kez bozdu
ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin, film çekiminde kazayla görüntü yönetmenini öldürmesinin ardından sessizliğini ilk kez bozdu.

Geçtiğimiz günlerde ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin film setinde kazayla 41 yaşındaki görüntü yönetmenini öldürmüştü. Olayda filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralanmıştı. Ünlü aktör Baldwin ilk kez konuşarak, "Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" açıklamasını yaptı.

Sessizliğini bozan Baldwin olaydan beri ilk defa kamuoyu önünde açıklamalarda bulundu.

"O BENİM ARKADAŞIMDI"

BBC''nin aktardığına göre, eşi Hilaria ile birlikte arabalarını durdurarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Baldwin, TV programları ve film setlerinde silah kullanımını kısıtlayan yeni önlemleri desteklediğini açıkladı.

Baldwin’in arabayı durdurduktan sonra gazetecilere ‘Ne bilmek istiyorsunuz?’ dediği belirtildi. Yaklaşık 4 dakika boyunca konuşan Baldwin’in oldukça üzgün olduğu ve ‘Bir kadın öldü. O benim arkadaşımdı.’ dediği belirtildi.

Baldwin, “Çekime başlamak için Santa Fe’ye geldiğim gün, onu yönetmen Joel ile akşam yemeğine götürdüm,” dedi. Baldwin ‘Birlikte bir film çeken çok eğlenceli ve birbirine bağlı bir ekiptik ve sonra bu korkunç olay oldu.’ ifadeleriyle sözlerini sürdürdü.

“TRİLYONDA BİR İHTİMAL GERÇEK OLDU”

Baldwin, gazetecilere, Santa Fe Şerif Ofisi tarafından kendisine “soruşturma hakkında konuşmaması emri verildiğini” vurguladı.

Yaşanan trajediyi ‘trilyonda bir ihtimal gerçek oldu’ şeklinde tanımlayan Baldwin bu tip kazaların çok nadir gerçekleştiğini aktardı. Ünlü aktör insanların güvenliği için film ve dizi çekimlerinde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını ve bunun için üstüne düşen her şeyi yapacağının altını çizdi.

Muhabirlerle yaptığı konuşmada gözle görülür bir şekilde gergin olan oyuncu, ardından “Bunun dışında başka sorularınız var mı?” diye sordu ve oradan ayrıldı.

İlgili Haberler