Flaş.. Flaş.. Özgür Özel’den Lütfü Savaş açıklaması. Adaylıktan çekilecek mi?

Flaş.. Flaş.. Özgür Özel’den Lütfü Savaş açıklaması. Adaylıktan çekilecek mi?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lütfü Savaş’la görüşeceğini açıkladı ve “Lütfü Savaş ile konuşacağım. Yeni bir alternatif oluşturacağız.” ifadelerini kaydetti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın adaylığı konusunda Savaş’la konuşacağını ve Hatay için bir alternatif oluşturacaklarını aktardı. Lütfü Savaş’ın adaylığı, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmış ve protesto edilmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, NOW canlı yayınında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiği zamandan bu yana tartışmalara yol açan Lütfü Savaş’la ilgili açıklamalarda bulunan Özel, Hatay’da yapılan anketlere dikkat çekti.

Lütfü Savaş’la konuşacağını belirten Özel, “Biz Hatay'da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay'da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü ise son anketi yaptık. Elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmazsak biraz sıkıntıya girdiğimizi gösteriyor.

Birazdan Lütfü Savaş’la konuşacağım. Bir Hatay ittifakına ihtiyaç var. Biz bunu yapmak için üzerimize düşeni yapacağız. Önümüzde 36 saat var.” ifadelerini kaydetti.

ozgur-ozel-den-lutfu-savas-aciklamasi-146389.jpg

ozgur-ozel-2180299.jpg

İlgili Haberler