Fotoğraftaki kişiyi tanıyabildiniz mi. Beşiktaş Başkan Adayı ile hatıra fotoğrafı

Fotoğraftaki kişiyi tanıyabildiniz mi. Beşiktaş Başkan Adayı ile hatıra fotoğrafı
Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, Beşiktaş'ta bulunan bir mekanda Siyah Beyazlıların eski futbolcusu Ian Wilson ve Gökhan Keskin ile karşılaştı.

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen ve yönetim kurulu adayları, Beşiktaş''ta Siyah Beyazlıların eski futbolcularıyla karşılaştı.

Çimen ve ekibi; Siyah Beyazlılarda 1990''ların başında forma giyen Ian Wilson ve Gökhan Keskin''i gördü.

Çimen ve eski futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

İŞTE O FOTOĞRAF:

IAN WILSON KİMDİR?

Ian Wilson (d. 27 Mart 1958 Aberdeen), Beşiktaş''ta 1990''ların başında forma giymiş İskoç eski futbolcu ve teknik direktör.

Kariyerine Leicester City takımında başlamıştır. 1989-1990 sezonu başında Beşiktaş''ın İngiliz teknik direktörü Gordon Milne tarafından İngiltere''den transfer edilen Robert McDonald ve Alan Walsh''la beraber üç futbolcudan biri. Walsh''la beraber 2 sezon Beşiktaş''ta forma giydi. Oyuncu kurucu olarak görev yaptı. Sezon sonunda Derby'' ye dönmüş Bury ve Wigan kulüplerinde oynadıktan sonra faal futbolculuğu bırakıp teknik adamlığa başlamıştır. İskoçya millî takım formasını 5 kez giymiştir.

Ian Wilson, 1999 yılından bu yana Aberdeen futbol okullarını yönetmiştir. Okulları geliştirmek ve yaşı 4 ila 14 yaşındaki gençlerin çalıştırıcılığını yapmaktadır. Aberdeen ve Grampian''da okullar kurulmuştur. Wilson ayrıca daha yakın zamanlarda, Türkiye''nin Marmaris bölgesinde futbol okulları kurmuştur.

İlgili Haberler