Beşiktaş neden kandırıldı

Beşiktaş neden kandırıldı

GÜREL YURTTAŞ/ Yeniçağ

Beşiktaş, Sivasspor''u deplasmanda yendi ya... Vay canına! Sanırsın Manchester City gibi oynamış! 39 yaşındaki Atiba, (çok kritik top kayıplarına ve bazı pozisyonlarda yaşı gereği doğal olarak ağır kalmasına rağmen) adeta İlkay Gündoğan yapılmış!

Saçma sapan hatalar yapan, her an kırmızı kart görme tehlikesiyle burun buruna olan Welinton ile Montero, Stones ile Laporte olmuş! Önder Karaveli de Guardiola mübarek!

Maçı izleyen Beşiktaşlılar mutlaka görüyordur ama izlemeyen Beşiktaşlıları kandırıyorlar resmen. Beşiktaş, Sivas''ta öyle anlatıldığı gibi mükemmel oynamadı. Atiba da kötünün iyisiydi o kadar!

Sorarım size; bunları yazanlar uzatma dakikalarında Ersin''in bir panter gibi kaleye girmekte olan topu kurtarmasaydı ne diyeceklerdi? İnanın bana tam tersini söyleyeceklerdi.

Şimdi diyeceksiniz ki peki o zaman Beşiktaş nasıl kazandı?

Söyleyeyim; Sivasspor da kötüydü. Üstelik Önder Karaveli de öyle. Ne sahaya çıkardığı onbir idealiydi, ne de yaptığı hamleler yerindeydi.

Beşiktaş''a maçı kazandıran öncelikle Ghezzal, sonra Batshuayi, biraz Umut, sonra da şansıydı.

Beşiktaş asla geçen haftalarda puan kaybettiği maçlardan iyi değildi. Adana Demirspor karşısında oynadığından daha kötüydü mesela. Onun için Beşiktaşlılar, bu palavralara kanmayın.

Beşiktaş, gelecek sezona bu teknik kadro ve bu oyuncu yapılanmasının aynısıyla girmemeli; gerisine aldanmayın.

Yazarın Diğer Yazıları