Gmail'e gelen bu özellikle artık e-posta oluşturmak kolaylaşıyor. Yapay zekayla birleşti

Gmail'e gelen bu özellikle artık e-posta oluşturmak kolaylaşıyor. Yapay zekayla birleşti
Google'ın Gmail'e getireceği yapay zeka sayesinde kullanıcılara komut tabanlı içerik ve görseller oluşturmaya yardımcı olacağını duyurdu.

Editör: Sami GÜREL

Google, elektronik mesajlaşmayı kolaylaştırmak için yeni bir yol arıyor.

Yapay zekânın 2017'de Smart Reply ve 2018'de Smart Compose gibi çözümler bu kaynağın ilk adımlarını oluşturması sebebiyle Google, tek bir düğmeye basarak eksiksiz e-posta yanıtları oluşturma olanağı sağlayan en yeni yapay zekâ odaklı özelliğini tanıttı.

GOOGLE MAPS'TE 3D ÖZELLİĞİ YER ALIYOR

Google’ın CEO'su Sundar Pichai, Google I/O etkinliğinin açılış konuşmasında Google Maps güncellemelerinden 3D telekonferans çözümü Project Starline'a kadar çeşitli konu ve duyuruları tanıttı. Ayrıca "Yazmama Yardım Et" (Help Me Write) adı verilen yeni bir özellik duyurusu, yaklaşık 2 milyar Gmail kullanıcısının dikkatini çekmeyi başardı.

Google'ın geliştirdiği ve önceki dönemlerde kullanılan “Akıllı Yanıtlama ve Akıllı Oluşturma” özellikleri sayesinde kullanıcılar karşı tarafa temel yanıtları oluştururken daha kolay yolu keşfetti.

"Yazmama Yardım Et" özelliği ile kullanıcıların tek bir tıklamayla tüm mesajı oluşturmasına ve detaylandırmasına olanak tanıdı.

656.png

65.png

6.png

İlgili Haberler