Göztepe ara transferde hücum hattını güçlendirdi

Göztepe ara transferde hücum hattını güçlendirdi
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirdi. Ara transfer döneminde yaptığı 4 transferden 3'ünü forvet hattına takviye olarak değerlendirdiler.

 

Bu sezon gol yollarında sıkıntılar yaşayan ve forvetlerinden verim alamayan sarı-kırmızılılar 4 transferin 3''ünü hücuma yönelik oyunculardan yana gerçekleştirdi. İlk olarak ABD''nin Colorado Springs takımından forvette ve kanatlarda görev alan Michee Ngalina''yı kadrosuna dahil eden Göz-Göz, ardından ofansif orta saha oyuncusu Hikmet Çiftçi''yi kiraladı. 

Santrfora ise İsveç''in Hammarby takımında oynayan Fildişi Sahilli Beyere Loue''yi getiren Göz-Göz, orta sahaya da Aliou Toure''yi monte etti. Göztepe, sezonun ilk yarısında sakatlık geçiren golcü Hüsamettin Yener''le ise vedalaştı. Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremin ardından liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Göz-Göz''de hücum hattı ise kalabalıklaştı. Takımın en skorer ismi Yasin başta olmak üzere, Atanga, Mamah, Kvasina, Ngalina, Loue, Hasic, Palmer, Ali Akman ve Hikmet Göztepe''nin gol umutları olacak. (DHA)

İlgili Haberler