3,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen'den kötü haber

3,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen'den kötü haber
Oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 3 yaşındaki oğulları Karan ile Bodrum'da tatile çıkmıştı. Tatildeki Fahriye Evcen'den kötü haber geldi. 3,5 aylık hamile olan Evcen ve oğlu Karan’ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 

Rusya’da hayranlarıyla para karşılığında yemek yemesiyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, 3,5 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan, Bodrum''dan mavi tura çıkmıştı. Çift, geçtiğimiz gün Yalıkavak''a demir atmış, Fahriye Evcen’in teknede verdiği pozlar da sosyal medyada yankı bulmuştu. 

KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

İkinci bebeğine 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen''in, Bodrum tatilinde koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. 3 yaşındaki oğlu Karan’ın hastalığı kapmasının ardından Bodrum Amerikan Hastanesi’ne başvuran Evcen’in de test sonucu pozitif çıktı.

Anne-oğulun evlerinde tedavi gördüğü, Burak Özçivit’in de test yaptıracağı öğrenildi.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya''nın Solingen kentinde dünyaya geldi. Fahriye Evcen aslen Samsun Bafralıdır fakat baba tarafından Yunanistan Kavala, anne tarafından Çerkes kökeni vardır.

Verdiği bir röportajda, Almanya''da yaşadığı dönemde ailesiyle birlikte zor günler geçirdiğini söyledi. 7 yaşındayken Alman Neo-Naziler, Solingen şehrinde Türkler''in yaşadığı evleri kundaklamaya başlayınca dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttular.
Fahriye Evcen, Türkiye''de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan''ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen''i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.
Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji bölümünde okurken dizi teklifleri alınca okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul''a yerleşti.

İlk kamera önü oyunculuk deneyimini 2005 yılında ''Asla Unutma'' dizisinde ''Pınar'' karakterini oynayarak yaşadı.

2006-2010 yılları arasında yayınlanan ''Yaprak Dökümü'' dizisinde ''Necla'' karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

İlk sinema filmi deneyimini 2007 yılında ''Cennet'' adlı filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı.
Evcen, 2017 yılında oyuncu Burak Özçivit ile evlendi. Çiftin 3 yaşında ''Karan'' adında bir oğlu bulunuyor.


 

İlgili Haberler