Hande Ataizi: Benjamin harika bir baba

Hande Ataizi: Benjamin harika bir baba
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi, eski eşi Benjamin ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Kanal D’deki ‘Camdaki Kız’ın ‘Cana’sı Hande Ataizi oğlu Leon’un babası, 2012’de evlendiği Amerikalı Benjamin Harvey’den 2018’de boşanmıştı.

2019’dan beri Dinç Aydoğdu ile aşk yaşayan oyuncu, “Eski eşiniz Benjamin Harvey ile görüşüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi...

“Tabii görüşüyorum. Biz küs değiliz ki! Zaten bir oğlumuz var. Benjamin mükemmel bir baba. Çok ilgili ve düşünceli. İstedikleri an birlikte vakit geçiriyorlar. Okullar kapandıktan sonra da yurtdışına gidecekler.”


Hande Ataizi 8 yaşındaki Leon’a dair de şunları söyledi: “Bizimki büyüyünce ya pilot olacakmış ya tren sürücüsü... İstediği mesleği yapsın, yeter ki mutlu olsun. Onu gereksiz harcama yapmama konusunda disiplinli yetiştiriyorum. Her şeye sahip olamayacağını bilmeli. Her istediğini almıyorum.”

GEREKİRSE METROYA DA BİNERİM

Hesabını kitabını bilen bir kadın olduğunu ifade eden Hande Ataizi, “Çoğu yere yürüyerek giderim, otomobilimi kullanmam. Çok gerekirse metroya binerim” dedi.

İlgili Haberler