Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Sabahattin ÖNKİBAR

Sabahattin ÖNKİBAR

Hz. Muhammed (SAV)’in İslamı ile türban Müslümanlığı!

1) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında başörtüsü teferruattır, türban Müslümanlığında ise başörtüsü imanın ve islamın sembolü ve temel  şartıdır.
2) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında faiz haramdır, türban Müslümanlığında ise faiz mübahtır.
3) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında Siyonizm lanetlenmiştir, türban Müslümanlığında Siyonistler gizli kardeşlerdir.
4) Hz. Muhammed (sav)’in İslamı anti-emperyalisttir, türban Müslümanlığı Amerikancıdır.
5) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında ruhban sınıfı yoktur, türban Müslümanlığında cemaat baronları vardır.
6) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında kul hakkı vardır, türban Müslümanlığında kul hakkı yoktur.
7) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında hırsızlığın her türlüsü lanetlenir, türban Müslümanlığında ise Dar-ül harp (Kafir devlet) ambalajı ile devletten çalmak ganimeti ele geçirmektir.
8) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında ganimet ancak savaştığın düşmandan alınandır, şahsen zerresine dokunulamaz, devlete devredilir ve dokunan küfre girer. Türban Müslümanlığında ise şeriatla yönetilmeyen her ülkeden çalınanlar ganimettir ve ele geçirilenlerle 4 tekerli lüks cipler almak gibi şahsen her türlü zevk-ü sefalar yapılır.
9) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında İbrahimî dinde olanlar (Museviler ve Hıristiyanlar) cennete gider diye bir safsata yoktur, türban Müslümanlığında böyle bir inanış vardır.
10) Hz. Muhammed (sav)’in İslamı fakiri, garibi, yetimi, mazlumu bağrına basar, türban Müslümanlığı ise sadece zengini sever.
11) Hz. Muhammed (sav)’in Müslümanlığında Sui-zan (Gıyabında kötü  düşünmek), Tecessüs (Başkalarının yanlışlarını araştırmak), Gıybet (Ardından konuşmak) yasakken, türban Müslümanlığında bu kavramların hiç bir önemi yoktur.
12) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında rejimleri ne olursa olsun devlete kesin sadakat varken türban Müslümanlığında fırsat ele geçirildiğinde devlete içeriden ihanet etmek vardır.
13) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında temel kaynak Kur’an-ı Kerim iken türban Müslümanlığında temel kaynak, hurafelerle sözde hadisi şeriflerdir.
14) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında dini kullanmak ve onu  istismar haram iken, türban Müslümanlığında din alınıp-satılan emtia gibidir.
15) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında intikam almak yasaktır, türban Müslümanlığında intikamcılık temel umdedir.
16) Hz. Muhammed (sav)’in İslamında din çıkarlara göre dizayn edilemez, türban Müslümanlığında din avanta hesaplarına göre reforme edilir.
17) Hz. Muhammed (sav)’in İslamı gerçek Müslümanlık, türban Müslümanlığı ise İslam’ın Protestanlaştırılmasıdır.
NOT: Serdar Koçak’ın Babadan oğula bir kuşatmanın öyküsü olan “Aaa Amerika OSMAN”  isimli eserini öneriyoruz.

 

YENİDEN...
Ve AKP, Dinç Bilgin’in borçlarını siliyor!

Evet, Etibank’ın içini boşaltmaktan yargılanan Dinç Bilgin’e AKP yol veriyor.. Nasıl olur demeyin, AKP iktidarında bu ülkede olmaz olmaz... TMSF, Dinç Bilgin’le alakalı davadan çekilme kararını almış... Borçlarını ödedi, çekiliyor sanmayın, borçlar ödense yani alacaklar alınsa ortada bir anlaşma olur, böyle bir şey yok. Hal bu iken yani borçlar ödenmeden TMSF yol veriyor. Söylenen, Dinç Bey’in Taraf gazetesi ile Yeni Asır’ı alarak AKP yandaşı matbuatta yerini alacağıdır. Şimdi bir Aydın Doğan ve Cem Uzan’a yapılanları düşünün, yani birinin batırılışı ile diğerine kesilen milyar dolarlık vergi cezalarını  göz önüne getirin bir de Dinç Bilgin’in açıktan borçlarını silmek anlamına gelen bu tasarrufu değerlendirin. Emin olun böyle bir rezalet Hitler ya da Saddam’ın yönetimlerinde bile olmadı!..


İŞTE BELGE...
Yandaş kantinciye 4 saat karşılığı 12 bin lira!

Belge istiyorlardı, işte belge... CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol’un soru önergesine cevap veren TRT Müdürü İbrahim Şahin,  yandaş gazetecilere ödediği ücretleri açıkladı.. Adı, Ergun Babahan,  eski Dev-Sol üyesi, asıl işi bir üniversitede otopark ve kantin işletmeciliği, arta kalan zamanında TRT’nin bir kanalında haftada 1, ayda toplam 4 saat AKP’ye övgüler düzüyor. Peki karşılığı mı?.. Tamı tamına 12 bin TL... Evet şaşırdınız değil mi, bu fakir milletin cebinden 4 saat karşılığı olarak 12 bin TL ödeniyor ki bu  miktar Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ın maaşından bile fazladır... Keza Taha Akyol’a ödenen para ayda yine 12 bin TL’dir.. Oğlu da TRT’den nemalanan Taha Akyol’un AKP’ye niçin yaltaklandığını anladınız değil mi!.. Fehmi Koru’nun  maması ise 10 bin TL... Boğaz’a nazır bir mekanda AKP’yi övmenin bedeli... İyi de bu para fakir milletin. Kul hakkı diye bir şey yok mu Fehmi Efendi!.. Devam edelim.. Oral Çalışlar’ınki tam bir aile saadeti, eski Maocu yeni AKP’li olan bu kardeşe oğlu ile beraber ayda 15 bin lira veriliyor... Hayır sadece bunlar değil sürü ile daha çok isim var ve  tamamı yandaş, yani AKP’yi övme adına devletten para alıyorlar.. Bana garip gelen, para almıyorum açıklamaları yapan Mehmet Barlas’la Ekrem Dumanlı’nın yapılan açıklamaya göre para almalarıdır.. Hem Barlas hem de Dumanlı bu duruma açıklama getirmek durumundadırlar. Keza bu ülkede zerre vicdanı olan herkes bu rezilliğe isyan etmelidir. İbrahim Şahin diye biri çıkıyor ve otoparkçılara ya da kantincilere AKP’ye övgü için milletin parasını peşkeş çekiyor... Hadi hukuk, kanun işlemiyor da, ahlak diye bir şeyin zerresi de mi kalmadı?.. İlgili Bakan olan Bülent Arınç’a sesleniyoruz; bakın Bülent Bey, bunun hesabını  balık sormazsa halik sorar, bu rezalete müdahil olun.Yahu iki bin liraya bile takla atacak olan bir kantinciye 4 saat için 12 bin lira neyin nesi?

Yazarın Diğer Yazıları