Sadece Osmaniye'de 130 uyuşturucu satıcısı yakalandı. Kılıçdaroğlu uyuşturucu iddiaları yaptı

Sadece Osmaniye'de 130 uyuşturucu satıcısı yakalandı. Kılıçdaroğlu uyuşturucu iddiaları yaptı
Osmaniye'de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyon sabah saat 05:00'te başladı. 130 kişinin gözaltına alındığını açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kameraların karşısına geçip operasyonun detaylarını anlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Osmaniye''de düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla ilgili olarak "4 aylık çalışma sonucunda 130 uyuşturucu satıcısı, sabah 05.00''te başlayan operasyon çerçevesinde 05.50''de gözaltına alınmıştır" açıklamalarında bulundu.

Bakan Soylu''nun açıklaması şu şekilde:

130 KİŞİYE GÖZALTI

"Osmaniye''de kökünü kurutma operasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu operasyonun gerçek amacı, yaklaşık 4 aydır teknik takip ve diğer izleme birimlerimizin yapmış olduğu faaliyetler sonucunda bu sabah itibariyle uyuşturucu satıcılarını yakaladık. 130 uyuşturucu satıcısı sabah 05.00''te başlayan operasyon çerçevesinde gözaltına alınmışlardır. 8 kişinin ise arama çalışmaları, gözaltı çalışmaları emniyet teşkilatımızca sürdürülmektedir.

"FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Milletimiz rahat olsun. 24 saat, gerek yargıyla, gerek emniyet ve jandarma güçleriyle olan bu mücadelemiz devam etmektedir. Milletimizi, gençlerimizi bu illete bulaştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz."

İlgili Haberler