İlahiyatçı Cemil Kılıç inanan inanmayan herkesin duygularına tercüman oldu. Pegasus çalışanları işten atılmıştı

İlahiyatçı Cemil Kılıç inanan inanmayan herkesin duygularına tercüman oldu. Pegasus çalışanları işten atılmıştı
Atatürkçü, İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç, Kadir gecesinde alkol içip toplu fotoğraf paylaşan Pegasus çalışanlarına dair sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Kadir Gecesi''nde paylaştıkları alkollü masa fotoğrafıyla büyük tepki çekmişlerdi. Pegasus''un o çalışanları işten kovuldu.

İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç, Pegasus çalışanlarına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Kılıç, "Kadir Gecesi yazısıyla rabbim kabul etsin diye yazmak... Yazık gerçekten yazık. Ne içerseniz için ama kimsenin inancıyla alay etmeyin." ifadelerini kullandı.

Paylaşımı şöyle:

"Bugün cuma namazımı Beşiktaş Yahya Efendi Camiinde kıldım. Cami temizliği mükemmeldi, helal olsun. Siyasetsiz bir vaaz ve hutbe dinledik. Hak kabul eylesin...

Alkol içip toplu fotoğraf paylaşıp bir de Kadir Gecesi yazısıyla rabbim kabul etsin diye yazmak... Yazık gerçekten yazık. Ne içerseniz için ama kimsenin inancıyla alay etmeyin.

Bu bir sorumsuzluktur, ayıptır. Kınıyorum ve bu saygısızlığı şiddetle reddediyorum.

Ancak o gençlerin işten atılması adil değil. Bu ülkede inançsızlara hakaret ettiği için adli anlamda cezalandırılan birini duydunuz yahut gördünüz mü? Ayetin hükmü açık: Bir topluluğa duyduğunuz öfke sizi onlar hakkında adaletsizliğe yöneltmesin." dedi.

İlgili Haberler