İsmail Kartal bu 11'le neyi deneyecek

İsmail Kartal bu 11'le neyi deneyecek

Fenerbahçe, ligde yarıştan koptuktan sonra tüm ümidini Türkiye Kupası''na çevirmişti.

Ancak sarı lacivertli takım kupadan da Kayserispor''a yenilerek elendi ve bir kez daha kaosla baş başa kaldı.

Camia kaynıyor! Taraftarlar şikayetçi ve tepkili. Hedefte Başkan Ali Koç var.

O nedenle Giresunspor maçı Fenerbahçe için büyük önem taşıyor. Galibiyet sarı lacivertli camiadaki karamsarlığı biraz da olsa dağıtabilir. Ama yenilgi halinde çok şeyler yaşanabilir.

Aslında Fenerbahçe, Sivas deplasmanında da, kupadaki Kayserispor karşılaşmasında da rakiplerinden üstün oynadı. Ama öyle bir zaafı var ki; üstün oyun bu nedenle bir türlü tabelaya yansımıyor.

Golcüsü yok Fenerbahçe''nin. Serdar Dursun da Berisha da çare olamıyor. Zaten ikisini de birleştirsen bir santrfor etmiyor!

Ama ne yapsın ki İsmail Kartal çaresizlik içinde bir onu deniyor, bir ötekini.

Bugün Giresun''da Serdar Dursun''a şans vereceği ileri sürülüyor. Berisha bu kez yedek. Orta sahada oyun kurucu görevini Sosa''ya vermesini bekliyorum. Aslında Sosa''yı biraz ofansif oynatsa daha verimli olacağına inanıyorum.

Sarı kart cezalısı Crespo''nun yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Ozan Tufan, Gustavo, Novak ve İrfan Can Kahveci ile takımdan ayrı özel program uygulayan Mesut Özil, Giresunspor deplasmanında forma giyemeyecek. Zaten artık Mesut Özil''i eksik diye yazmamak lazım. Ne zaman oldu ki?

Sakatlıktan kurtulan Altay Bayındır, 3 ay sonra kadroya dönecek. Ancak ilk onbirde yine Berke''nin görev almasını bekliyorum. Onbir şöyle:

Berke, Nazım, Kim, Serdar Aziz, Ferdi, Zajc, Sosa, Osayi, Valencia, Mert Hakan, Serdar Dursun

Giresunspor''un da puana ihtiyacı var. Bu nedenle iyi bir maç olmasını umuyorum.

Hakem Zorbay Küçük''e gelince... Bakalım ne yapacak bugün? Zaman zaman çok yanlış kararlar verdiğini gördük bundan önceki maçlarda... Zaten bu sene hakemler çok rol çalmadılar mı sahadan. Bu kiz olmamasını diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları