Isparta Belediye Başkanı Isparta’ya ne zaman elektrik verileceğini açıkladı. Günlerdir hayat felç olmuştu

Isparta Belediye Başkanı Isparta’ya ne zaman elektrik verileceğini açıkladı. Günlerdir hayat felç olmuştu
Isparta’da günlerdir elektrik verilemeyen meskenler nedeniyle hayat felce dönerken belediye başkanı Şükrü Değirmen, bu sorunun bugün çözüleceğini aktardı.

Isparta’ya günlerdir elektrik verilemezken Isparta Belediye Başkanı Şükrü Değirmen, ensonhaber’den Oğuzhan Özmeşe’ye son gelişmeleri aktardı.

Değirmen açıklamasında özetle şunları söyledi:

"BUGÜN BU PROBLEM ÇÖZÜLECEK"
Ancak şimdi yüzde 95 oranından elektrik bütün evlere iş yerlerine verildi. Yüzde 5 gibi bir sıkıntımız kaldı. Ona da 400 kişilik bir ekip tarafından tüm kopan hatlar tamir ediliyor. Isparta dışından da gelen elektrik firmalarının desteğiyle bugün bu sıkıntıyı kalmayacak şekilde halledeceğini söylüyor firma. 44 mahallemiz var, 4 ya da 5 mahallede lokal olarak bazı ara sokaklarda kar ağrılığını çekemeyen tellerin kopmasından kaynaklı arızalar var. Bunları şu anda çok büyük ihtimalle akşama kalmadan tamamı tamir edilerek elektrik her eve verilecek.

ÖLEN KİŞİLER VAR İDDİASI
Öyle hiçbir olay olmamıştır Isparta''da. Öyle bir soğuk da yaşanmadı. Şimdi bizim bununla alakalı Yalvaç ilçemizde yaşlı bir vatandaşımızın vefat ettiğini öğrendik. Vefat eden vatandaşımızın da evinde elektrikli bir soba olan evdi. Normal bir ölüm olarak bekleniyor. Otopsi sonuçlarıyla ilgili bilgi verilecek bizlere.

1 KİŞİ VAR O DA NORMAL ÖLÜM GÖZÜKÜYOR
Ancak güvenlik güçleri evine gittiğinde vatandaşımızın evinde elektrik olduğu görülmüş. Dışarıdan bazı komşuları da yardım etmek istemiş ancak aklı dengesinde sıkıntı varmış. Hiçbir yardımı kabul etmemiş. Ancak elektriği de var sobası da var yakacağı da var. Normal bir ölüm olduğu görülmüş. Onun dışında Isparta''da ölüm değil yaralanma bile yok hastaneye bildirilen

İlgili Haberler