Zafer Arapkirli Isparta donarken eğlenen müdürü paylaştı AKP'lilere seslendi: Bunu da savunsanıza

Zafer Arapkirli Isparta donarken eğlenen müdürü paylaştı AKP'lilere seslendi: Bunu da savunsanıza
Günlerdir elektrik verilmeyen Isparta’da CK Akdeniz Genel Müdürü'nün Antalya'da gece kulübünde eğlendiği öne sürüldü. Gazeteci Zafer Arapkirli duruma sert çıktı.

Isparta''ya günlerdir elektrik verilemiyor. Binlerce yurttaş soğuk hava nedeniyle zor durumda. Isınma ve iletişim sorunu yurttaşlara zor anlar yaşatıyor. Yetkililer kar yağışı nedeni ile elektrik verilemediğini belirtirken, elektriklerin verileceği tarihle ilgili kesin bir gün ya da saat verilemiyor.

Ispartalı yurttaşlar ise kalan son şarjlarını sosyal medyada seslerini duyurmak için tüketiyor. Atılan binlerce video ve mesajda, Ispartalılar, ''hastalarımız, yaşlılarımız var, donuyoruz. İlla birilerinin ölmesi mi lazım?'' diye isyan ediyor, seslerini duyurmaya çalışıyor.

KRT''den Mutluhan Yıldız''ın haberine göre, Isparta''da tüm bu gelişmeler yaşanırken Akdeniz CK Genel Müdürü Erol Değerli''nin Antalya Konyaaltı''nda önce bir gece kulübünde, sonra bir meyhanede eğlenirken kaydedilen görüntülerinin ortaya çıktığı iddia edildi.

Duruma tepki gösteren gazeteci Zafer Arapkirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Buyrunuz ak muhteremler… ‘Ne yapacaktı? Trafonun önünde mi yatıp kalkacaktı?’ diye savunsanıza. (bkz. Ekrem-Balıkçı-Kar-Büyükelçi-vs.)”

İlgili Haberler