CHP’li Tuncay Özkan'dan 'Man Adası' çağrısı: Kılıçdaroğlu ispat etti. tut sözünü, istifa et

CHP’li Tuncay Özkan'dan 'Man Adası' çağrısı: Kılıçdaroğlu ispat etti. tut sözünü, istifa et
CHP’li Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan’ın ve eniştesi Ziya İlgen’in Man Adası’ndaki bir şirkete gönderdiği paraların dekontlarını paylaşarak, “Kılıçdaroğlu ispat etti. Tut sözünü, istifa et Erdoğan…” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Man Adası belgeleri’ ile ilgili açıklamalarında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle açtığı üç davada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine verilen tazminat kararları Yargıtay tarafından bozulmuştu.

Bozma kararlarında, Man Adası belgelerinin sahte olduğuna ilişkin herhangi bir tespit bulunmadığı vurgulanmıştı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, bozma kararlarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan ve eniştesi Ziya İlgen’in Man Adası’ndaki şirkete gönderdiği paraların dekontlarına yer verdi.

Özkan, paylaşımında şunları kaydetti:

“Kılıçdaroğlu ispat etti. Tut sözünü, istifa et Erdoğan. Man Adası''ndaki 1 sterlinlik şirkete gönderilen paraların dekontları. Bursla okuyan oğul Burak ve emekli öğretmen enişte Ziya İlgen milyon dolarları nasıl buldu? ‘Belgeler sahte’ diyenler Yargıtay kararından sonra ne diyecek?”

ERDOĞAN''IN O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEMDE

Söz konusu iddiaların gündeme geldiği tarihte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu''na seslenerek, “İspat et. İspat ettiğin anda ben cumhurbaşkanlığını, siyaseti bırakacağım” ifadelerini kullanmıştı. (ANKA)

İlgili Haberler