İstanbul Barosu seçimlerinde Sedat Peker’e oy çıktı

İstanbul Barosu seçimlerinde Sedat Peker’e oy çıktı
İstanbul Barosu seçimlerinde, zarftan Sedat Peker’e cübbe giydirilmiş bir resim çıktı!

İstanbul Barosu Başkanlığı''na Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu''nun adayı avukat Mehmet Durakoğlu üçüncü kez seçilirken; oy sayım işleminde organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker''e bir oy çıktı.

Ancak oydaki notta yazılanlar dikkat çekti.

Av. Mehmet Durakoğlu ve ekibine ağır suçlamalar yer alan notta ''''Durakoğlu ve ekibi ''gizli iktidar şakşakçısı'''''' olmakla suçlanırken; ''''Mafya bozuntusu Sedat Peker bile sizden daha iyi yapar'''''' denildi.

Ayrıca söz konusu notta Sedat Peker''e cübbe giydirilmiş bir fotoğrafta yer aldı.

Çıkan kağıtta suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker''e ait cübbe giydirilmiş bir resim ve şua ifadelerin yazıldığı kağıt çıktı:

“Meslektaşları arasında dünya görüşüne göre ayrım yapan, tutuklu avukatlara en basit hukuki desteği çok gören, tutuklu avukatlara disiplin soruşturması açmaktan başka bir şey yapmayan, belli suçlardan yargılananlara avukat göndermemekle böbürlenen, gizli iktidar şakşakçısı sahte hukukçuların işgal ettiği, sözlük manasıyla Baro (*) olmaktan başka bir işe yaramayan yönetimin suçuna ortak olmayı REDDEDİYORUM.

Dünya''nın en büyük barolarından biri dur deseydi hukuk bu hale gelmezdi, lafta eleştirdiğiniz ama aslında gizli ortağı olduğunuz hukuk tanımazlardan hiçbir farkınız yok.

Avukatın etek boyu tartışmasında (haklı olarak) mahkeme basıp aynı gün hakimi açığa aldırtan kudretinizi (!) tutuklanan yüzlerce meslektaşımızdan kaç tanesi için kullandınız? Pişkin pişkin sırıtmaktan başka ne yaptınız?

Mafya bozuntusu Sedat Peker bile sizden daha iyi yapar.

Durakoğlu''nun ezberlediği o pişkin sırıtışını bir miktar soldurabilirsem ne mutlu.

*Baro kelimen Fransızcada “çubuk", "engel" manasına gelmektedir”

O oy pusulası şöyle:

İlgili Haberler