Atatürk hakkındaki soruyu bilmeyene iş yerinin internet şifresini vermiyor. Kahvehane işletmecisinden WiFi şifresiyle Atatürk dersi

Atatürk hakkındaki soruyu bilmeyene iş yerinin internet şifresini vermiyor. Kahvehane işletmecisinden WiFi şifresiyle Atatürk dersi
Bilecik'te kıraathane işletmecisi Kemal Avcı, mekanına koyduğu kablosuz internet şifresiyle Atatürk dersi verdi.

Bilecik''te yaşayan kıraathane işletmecisi Kemal Avcı, mekanının kablosuz internet şifresine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk''ün doğum ve ölüm tarihini koydu. Bu tarihleri herkesin bilmesi gerektiğini vurgulayan Avcı, ''''Bazı vatandaşlar şifreyi bilmiyor. Bilmeyince de şifreyi vermiyorum'''' diye konuştu.

Öte yandan duvarlarını Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri ile donattığı Bilecik Gazipaşa Mahallesi Futbol Sokak’taki kıraathanesinde, müşterilerine Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinleten Avcı, ''''Ben Atatürkçüyüm, Atatürkçü doğdum, Atatürkçü öleceğim'''' sözlerini kullandı.

“O OLMASAYDI BİZLER DE OLMAZDIK”

İşletmenin kablosuz internet şifresini de Atatürk’ün doğum ve vefat tarihleri ile oluşturdu. Avcı şunları söyledi:

“Ben doğdum doğalı, kendimi bildim bileli Atatürk’e içimden gelen bir sevgi var. Her şeyim Atatürk için yani. O olmasaydı zaten bizler burada olmazdık. Wifi şifrem; Atatürk’ün doğum tarihi ile vefat tarihi. Bazı vatandaşlarımız bunu bilmiyor. Bilmeyince ben de şifreyi vermiyorum. Atatürk’ün doğum tarihi ile vefat tarihini bilmeyen bir vatandaş bence Atatürk sevdalısı değildir. Ben Atatürkçüyüm, Atatürkçü doğdum, Atatürkçü öleceğim. Atatürk’ü sevmeyen benim gözümde bir hiçtir. Ne mutlu Türk’üm diyene diyorum”

Kaynak: ANKA

İlgili Haberler