Kameraya baka baka sokak ortasında katletti. Arkadaşına acımadı

Kameraya baka baka sokak ortasında katletti. Arkadaşına acımadı
Düzce'de aynı iş yerinde çalışan iki arkadaşın tartışması tüyler ürperten bir cinayete neden oldu. Cep telefonu kayıttaydı. Zanlı arkadaşını defalarca bıçakladı. Cinayetin aldatma nedeniyle işlenmiş olabileceği öne sürüldü.

İHA'nın haberine göre, Düzce'de aynı iş yerinde çalışan iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Bir kişinin öldüğü bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavga anı ise vatandaş tarafından kaydedildi. Cinayet anında bir kadın da olay yerindeydi. Bir ara kadın cinayet zanlısını önlemeye çalıştı. Ama o durmadı. Arkadaşını defalarca bıçakladı.
Düzce'deki olay Küçük Sanayi Sitesi Akınlar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Köksal K. (35) aynı iş yerinden arkadaşı Yakup Yaman (35) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Köksal Kıbrıs, Yakup Yaman'ı defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Yaman, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, Köksal K. de çeşitli yerlerinden yaralanarak Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.
Yakup Yaman, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yaralı Köksal K. ise gözaltına alındı. Bıçaklama anı, anbean vatandaş tarafından kaydedildi.

CİNAYET ALDATMA NEDENİYLE Mİ İŞLENDİ

Bir iddiaya göre ise cinayet aldatma şüphesiyle işlendi. DHA'da yer alan habere göre Köksal Kıbrıs'ın (35), Yakup Yaman'ı (35) 15 yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurup darbederek öldürdüğü anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kıbrıs’ın, kendisini aldattığından şüphelenip takip ettiği eşiyle birlikte gördüğü için Yaman’ı öldürdüğü öne sürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan Köksal Kıbrıs, ifadesinde suçunu itiraf etti.

EŞİYLE BİRLİKTE GÖRÜP ÖLDÜRMÜŞ

Bu arada olaya ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Köksal Kıbrıs’ın, kendisini aldattığından şüphelenip, otomobille takibe aldığı eşinin, onun iş arkadaşı Yakup Yaman’ın aracına bindiği, Melen Çayı'nın kenarında ıssız bir yerde durunca da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Köksal Kıbrıs’ın, otomobilden indirdiği eşini de olaya müdahale etmeye çalışınca bıçakla korkutup yaklaştırmadığı ifade edildi. Tüm bu yaşananlar, saniye saniye kamerayla görüntülendi. Köksal Kıbrıs'ın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

cinyet5555.jpg

cinayetttoodd.jpg

cinayet333444.jpg

cinayettta6677.jpg

İlgili Haberler