Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Turgay BEŞYILDIZ

Turgay BEŞYILDIZ

O pankartın hikayesi

O pankartın hikayesi

TURGAY BEŞYILDIZ / Yeniçağ

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasından önce, bu koreografi maç başlamadan hemen önce açıldığında, diğer tribünlerde bu koreografiyi gören bordo mavili taraftarların büyük bir çoğunluğu alkışlama bile alkışlamadı.

Cumhuriyet''ten bahsedilirken, Cumhuriyet in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk''ün resmine koreografi de yer verilmemesi, oldukça tepki çekti. Bu koreografinin asılmasına izin verenlerde bu konuda eleştiri aldı. Trabzonspor yönetiminin bu konudan haberi olup olmadığı konuşuldu.

Kulübe yakın isimler ise; bu konuda; " 20 kişinin bir araya gelip yaptığı koreografi, 40 bin bordo mavili taraftarı bağlamaz" dedi.

Söz konusu koreografinin; resimsiz orjinali ise  yıllar Önce H.Avni Aker Stadyumu''nda güney kale  arkasına, Erdoğdulu Taraftarlar Grubu tarafından asılmış, hiç bir tartışma yaratmamış ve camia tarafından beğenilmişti.

ve yıllar önce Avni Aker''e asılan;

Öte yandan; yıllar önce Avni Aker''de astıkları koreografi ile ilgili, dönemin Erdoğdulu Taraftarlar Grubu Başkanı Savaş Yılmaz''da, kendi sosyal medya hesabından konuyla ilgili kısaca şu açıklamayı yaptı:

Yazarın Diğer Yazıları