Influencer’ları topa tuttu! Kerem Bürsin'in eleştirilerinden eski aşkları da nasibini aldı

Influencer’ları topa tuttu! Kerem Bürsin'in eleştirilerinden eski aşkları da nasibini aldı
Kerem Bürsin, sosyal medya fenomenlerini ‘sorumsuzlukla’ suçladı. Bürsin’in “Bir giydiklerini bir daha giymiyorlar” sözleri akıllara giyimleri için servet harcayan eski aşkları Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel’i getirdi.

Oyuncu Kerem Bürsin, katıldığı bir etkinlikte sosyal medya fenomenleri ve influencerlerı topa tuttu. İklim krizine dikkat çeken Kerem Bürsin, sosyal medya fenomenleri ve influencerlerın krizi körüklediklerini ifade etti. 

 

Geçtiğimiz aylarda Hande Erçel''den ayrılan oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün bir etkinliğe katıldı.

"KRİZİ KÖRÜKLEMEYE DEVAM EDİYORLAR"

Influencer olarak tanınan kişilerin iklim krizine karşı duyarsız kaldıklarını belirten Kerem Bürsin, çok konuşulan açıklamasında şunları söyledi:

"Son 5 senedir hayatımızda bu influencer terimi var. Şahsen ben çok negatif görüyorum. Yani bu tarz sorunlara destek olmayıp krizi körüklemeye devam ediyorlar. Biraz daha pozitif anlamda influencer olabilmek gerekiyor. Mesela "Bende bir tişört var, 15 senedir onu giyiyorum" diyebilmek. Influencerlar''ın iklim krizine karşı markalara diretmesi gerekiyor."

"BUNLARI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRABİLİRİZ"

Sözlerini sürdüren Kerem Bürsin, "Mesela bir dizimizde her bölüm bittikten sonra yapım firması 100 fidan dikiyordu. Mesela bir çekimde 120 kişi çalışıyoruz. Tek kullanımlık plastikler var, hepsi çöpe gidiyor. Bunları geri dönüşüme kazandırabiliriz.

Genelde hep aynı şeyleri giydiğini belirten oyuncu, "Aynı pantolon, aynı ayakkabı. Toplasan 3 pantolonum vardır. Takım elbiseleri sayarsak 6 falandır. Benim en eski tişörtüm 18 senelik. Annem bundan nefret ediyor olsa da halen giyiyorum. Kullanmadığım kıyafetleri veriyorum." diye konuştu.
 

İlgili Haberler