Kılıçdaroğlu engellenen kampanya videolarını paylaştı: Son günleriniz keyfini çıkarın çeteler!

Kılıçdaroğlu engellenen kampanya videolarını paylaştı: Son günleriniz keyfini çıkarın çeteler!
Kılıçdaroğlu videosunda 5'li çete tarafından yayınlanmasının engellendiğini duyurduğu kampanya videolarını paylaştı. Kılıçdaroğlu, beşli çeteye, "Son günleriniz keyfini çıkartın çeteler" diyerek seslendi.

Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından engellendiğini duyurduğu videoyu paylaştı.

Kılıçdaroğlu, videoda emekçilere, "Omzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım" diyerek seslendi.

Kılıçdaroğlu paylaştığı seçim kampanyası videosunda şu sözleri kullandı:

"Sana söz emekçi kardeşim! Hazine’den çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Omzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım. Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek!"

ENGELLENEN İKİNCİ VİDEO

Kemal Kılıçdaroğlu engellenen ikinci kampanya videosunu da sosyal medya hesabından, "Engellenen kampanyamızın ikinci filmi." diyerek paylaştı.

Kılıçdaroğlu, “Sana söz o beslenme çantasını boş bırakmayacağım. Hazine’den çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Öğrencilere ücretsiz süt, su, öğle yemeği verdireceğim. Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek.” ifadelerini kullanarak bir öğün yemeğe bile ulaşmakta zorluk çeken öğrencilere söz verdi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından vatandaşlara "Çok önemli bir mesele var" diyerek buluşma çağrısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu paylaştığı video yaptığı açıklamada seçim kampanyası kapsamında çeteler için yayınlamayı planladığı videonun bazı medya kuruluşları tarafından engellendiğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili şu sözleri kullandı:

"Ben de bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum. Bu çeteler benim can düşmanımdır dedim. Onlar bu ülkede yatağa aç giren çocukların hakkını yemiştir dedim. Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım. Kısa filmlerle, bu filmler; bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti...

Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz. Ey çeteler, ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar! Ben sizden mi korkacağım? Ben bu mücadelede ölümü göze almışım. Sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım?"

İlgili Haberler