Emekli amiral Türker Ertürk büyük tarikat tehlikesini açıkladı 

Emekli amiral Türker Ertürk büyük tarikat tehlikesini açıkladı 
Emekli amiral Türker Ertürk sosyal medya hesabından "Tehlikenin farkında mısınız?" sorusunu yönelterek paylaştığı videoda tarikat tehlikesine dikkat çekti. 

Emekli amiral Türker Ertürk sosyal medya hesabından tarikatlara değindi. "Tehlikenin farkında mısınız?" sorusunu soran Ertürk bir video paylaştı.

Videoda konuşan kişi "Biz bir hakkı alabilmek için ortaya çıkmışız. İslam topraklarının bir bölümünden ibaret olan Anadolu toprakları laikler ve Kemalistler tarafından işgal edilmiştir haberiniz olsun. Biz o toprakları yeniden ele geçirmek için Kemalistlere diyoruz ki, idareden çekilin. Hakimiyet Allahındır. Payidesinin en üst noktalara ulaşması için o idareyi ele geçirmek ve o iradeye talibiz. Biz onlardan bir şey istiyoruz. O iradeyi Müslümanlara teslim etsinler. Topraklar müslümanlarındır" dedi.

Konuşmayı dinleyen kalabalık içerisinden bir kişinin "Tekbir" diye bağırmasıyla "Allah-u Ekber" sesleri yükseldi. Ardından da "İslami devlet engellenemez" sloganları atıldı. 

Konuşmasına devam eden kişi "Kemalizim iflas etti. Sizin sonunuz geldi. Allah kanunu geliyor. Hazır olunuz" demesiyle kabalıktan tekbir getirdi.

İlgili Haberler