Koray Aydın’dan istifa açıklaması

Koray Aydın’dan istifa açıklaması
İYİ Parti Ankara Milletvekili Aydın hakkında çıkan istifa iddialarını yanıtladı. Aydın, "Basın ahlakı nedir bilmeyen ve kalemini iktidara kiralayan bir sözde gazetecinin şahsım hakkında ortaya attığı “istifa” iddiası tamamen asılsızdır, yalandır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, dün akşam Ülke TV’de yayımlanan ‘Sıra Dışı’ adlı programa katılan Turgay Güler’in ortaya attığı istifa iddialarını yanıtladı.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Aydın, “ Basın ahlakı nedir bilmeyen ve kalemini iktidara kiralayan bir sözde gazetecinin şahsım hakkında ortaya attığı “istifa” iddiası tamamen asılsızdır, yalandır ve iftiradır. Anlaşılan o ki; başlattığımız İYİ’lik mücadelecisinin Türk Milleti nezdinde teveccüh bulmuş olması ve yaklaşan yerel seçimlerde bu teveccühün zirve yapacağının anlaşılması, bu zavallı trolleri rahatsız etmiş görünüyor. Ama hiç kusura bakmasınlar! Haksızlığı, yalanı, iftirayı ilke edinmiş olanları rahatsız etmeye devam edeceğiz! Herkes bilsin ki; İYİ’lik mücadelesinin bir parçası olmaya devam edeceğim.Görevimin başındayım, çalışma arkadaşlarımızla birlikte yerel seçimlere kilitlenmiş durumdayım” ifadelerini kullandı.

koray.png

koray1-002.png

karay-3.png

Hükümete yakınlığı ile bilinen Güneş Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Ülke TV’de yayınlanan ‘Sıra Dışı’ adlı programda, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın istifa edebileceğini iddia etimişti. Güler, “Güler, ''Koray Aydın her an istifa edebilir. Eğer Koray Aydın istifa etmezse bir de o boyutu var. Koray Aydın Trabzon'a bile gidemez.'' ifadelerini kullandı” demişti.

İlgili Haberler