Lucescu, 'Yazık' dedi, Jesus'a da mesaj gönderdi. Fenerbahçe'yi nasıl tuzağa düşürdüğünü anlattı

Lucescu, 'Yazık' dedi, Jesus'a da mesaj gönderdi. Fenerbahçe'yi nasıl tuzağa düşürdüğünü anlattı
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek eledikleri maçtan sonra basın toplantısına katılmazken, yayıncı kuruluşa sert bir açıklama yaptı

Dinamo Kiev''in Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe''yi İstanbul''da 2-1 yenerek elediği maçta taraftarların "Putin" diye bağırmasına kızan teknik direktör Mircea Lucescu, basın toplantısına katılmadı.

Lucescu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise Fenerbahçeli taraftarlara attıkları ilk golden sonra Putin diye bağırmaları nedeniyle kızgın olduğunu söyledi. Lucescu, “Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık.

HER ŞEY PLANLIYDI

Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız. Böylesi tezahüratlar beklemezdim. Yazık” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus''un ilk maçtan sonra Dinamo Kiev''in çok faul yaptığı eleştirisine de göndermede bulunan Lucescu, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı?” diye konuştu.

İlgili Haberler