Dünyaca ünlü tenisci Maria Sharapova, mutlu haberi nasıl verdi

Dünyaca ünlü tenisci Maria Sharapova, mutlu haberi nasıl verdi
Dünya tenisinin önemli figürlerinden biri olan Maria Sharapova 35. doğum gününde karnı burnunda paylaştığı fotoğrafla hamile olduğunu açıkladı.

Maria Sharapova, kariyeri boyunca 36 şampiyonluk kazanarak kadınlar tenis tarihine adını altın harflerle yazdıran isimlerin başında geliyor.

Kariyeri boyunca beşi Grand Slam olmak üzere toplam 36 şampiyonluk kazanan Maria Sharapova, 2020 Şubat ayında emekliye ayrıldığını açıklamıştı. Vanity Fair ve Vogue internet sitelerinden yayınladığı bir mektupla emekli olduğunu açıklayan Sharapova, ''''Tenis sana elveda diyorum” diye yazmıştı.

O tarihten sonra özel hayatına oldukça dikkat eden ve gündeme pek fazla gelmeyen Maria Sharapova, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerine güzel bir haber verdi.

''İKİ KİŞİLİK DOĞUM GÜNÜ PASTASI YİYORUM''
Sosyal medya hesabından kumsalda hamile fotoğrafını paylaşan Sharapova, "Değerli başlangıçlar. İki kişilik doğum günü pastası Yemek her zaman benim uzmanlık alanım olmuştur" diye yazdı. Hayranları paylaşıma büyük ilgi gösterirken mmesaj yağmuruna tutuldu

 

İlgili Haberler