MasterChef Türkiye’de eleme adayları kimler oldu? 13 Ekim MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kim kazandı

MasterChef Türkiye’de eleme adayları kimler oldu? 13 Ekim MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kim kazandı
MasterChef Türkiye’de kazanan takım ve eleme adayları dün akşam ekranlara gelen son bölümde belli oldu. MasterChef dün akşam heyecan dolu bir bölümle daha izleyenlerin karşısındaydı. Yedi pide çeşidinin yapıldığı yarışmada, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kıyasıya bir mücadelenin içine girdi. Üç şefin tadımının ardından, dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.

Hürriyet’in haberine göre, MasterChef Türkiye’de eleme adayları kimler oldu? 13 Ekim MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, MasterChef’te dün akşam yaşananlar…

yenicag-masterchef1-002.jpg

MASTERCHEF’TE KİMLER ELEME ADAYI OLDU? 

MasterChef Türkiye'de gecenin ilk eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Ayyüce seçti. Ayyüce ilk eleme adayı olarak Didem'in ismini söyledi. Böylece Didem MasterChef'te eleme potasına giren ilk isim oldu.

yenicag-masterchef2-022.jpg

Kırmızı takımda yapılan oylamada ise 6 oyla ikinci eleme adayı Özgül oldu.

yenicag-masterchef3-007.jpg

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ YARIŞMACI KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 77. bölümünde kaptanlık düellosunda avantajı kazanan Uğur yarışmacı eşleşmeleri ve yemekleri seçti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan yedi çeşit pide yapmasını istedi. Danilo, Somer ve Mehmet şef bu turda yarışmacılara 50 dakika süre verdi.

yenicag-masterchef4-014.jpg

Süre sonunda pidelerin tadına bakan şefler oy birliği ile dokunulmazlığı kazanan takımın mavi takım olduğunu açıkladı. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden mutfağa girdi.

yenicag-masterchef5-011.jpg

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK AYYÜCE'NİN

MasterChef 2020'de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı almak için şeflerin karşısında mücadele verdi. Danilo şefin özel tarifi olan Ratatouille için kırmızı takım yarışmacılarına 40 dakika süre verildi.

yenicag-masterchef6-010.jpg

Sürenin sonunda şefler tadım yaptı ve yemeği en iyi yapan üç isim Sefa, Eray ve Ayyüce oldu.

Bir oylama daha yapan şefler oybirliği ile açıklanan karara göre Ayyüce'nin bireysel dokunulmazlığı kazandığını duyurdu.