Milli tekvandocu İrem Yaman kendisini eleştiren yandaş gazeteci Emin Pazarcı'ya kapak yaptı

Milli tekvandocu İrem Yaman kendisini eleştiren yandaş gazeteci Emin Pazarcı'ya kapak yaptı
Festival yasaklarına tepki gösteren milli tekvandocu İrem Yaman'a yandaş Emin Pazarcı "Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!” diyerek tepki gösterdi. Yaman ise Pazarcı'ya sert bir yanıt verdi.

Milli tekvandocu İrem Yaman, festival yasaklarına tepki göstererek, "Seçimlerden sonra festival alanına dönecek tüm Türkiye" paylaşımı yaptı.

İktidara yakın Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı ise, sosyal medya hesabından Yaman’ı hedef aldı. Pazarcı, Yaman’ın paylaşımına tepki göstererek, “Bu ne yahu… Destekle, besle, büyüt, altın madalya aldır, taltif et. O da sporu bırakıp gırtlağına kadar siyaset içine batsın ve sana savaş açsın!” ifadelerini kullandı.

Yaman da Pazarcı’ya yanıt verdi. Yaman, paylaşımında, "Ben 2 Dünya 5 Avrupa Şampiyonu olarak al bayrağımızı dalgalandırdım. Türk halkının VERGİLERİ ile! İstiklal marşımızı tüm dünyaya okuttum, şimdi de ülkeme siyasette hizmet ediyorum. Sahi siz yandaşlık yaptıklarınıza hizmet etmekten başka bu ülke için ne yaptınız?" ifadelerini kullandı.

Milli tekvandocu İrem Yaman, 22 Haziran’da İYİ Parti’ye katılmış, parti rozetini de bizzat Genel Başkan Meral Akşener takmıştı.

İlgili Haberler