Muhabirin Somali Cumhurbaşkanının oğluyla ilgili sorusuna Adalet Bakanının yanıtı: Gündem Filistin tamam mı, arkadaş!'

Muhabirin Somali Cumhurbaşkanının oğluyla ilgili sorusuna Adalet Bakanının yanıtı: Gündem Filistin tamam mı, arkadaş!'
FOX muhabiri, Somali Cumhurbaşkanının oğluyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a soru sordu. Tunç verdiği yanıtla şaşırttı.

FOX muhabiri, Somali Cumhurbaşkanının oğluyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a soru sordu. Tunç, "Gündem Filistin tamam mı, arkadaş." ifadeleriyle, gazetecinin sorusunu başka bir yöne çekti. O video kısa sürede gündem oldu.

"BU TAM ANLAMIYLA BİR DEZENFORMASYONDUR"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kendisi hakkında çıkan “Adalet Bakanı Tunç’tan ‘Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu’ sorusuna ‘Gündem Filistin’ dedi” haberleri hakkında, “Bu tam anlamıyla bir dezenformasyondur” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından “Adalet Bakanı Tunç’tan ‘Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu’ sorusuna ‘Gündem Filistin’ dedi” haberleri hakkında paylaşım yaptı. Bakan Tunç yaptığı paylaşımda, “Bu tam anlamıyla bir dezenformasyondur.

Bir gün önce Fox muhabirinin Ankara’daki aynı konudaki sorusuna ‘Sıfatı ne olursa olsun kanun önünde herkes eşittir, olayı tüm yönleri ile soruşturacağız’ şeklindeki cevabımızı bildikleri halde; bu kez İstanbul’da Filistin ile ilgili bir programda kalabalığın arasından uzattığı mikrofonla ne dediğini duyamadığım yine Fox Tv muhabirine ‘Şu anda Filistin ile ilgili programdayız’ şeklindeki cevabımın çarpıtılarak yayılmak istenmesi tam bir dezenformasyon olup iyi niyetli bir tutum olmadığı açıktır.

Vefat eden motokurye kardeşimizin hak ve hukukunu korumak için, sorumlular hakkında gerekli soruşturmayı titizlikle takip edeceğimizi tekrar hatırlatmak isterim” ifadelerini kullandı.

tunc-ic.jpg

İlgili Haberler