Mustafa Yücel dün Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit etmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a plaket verdi

Mustafa Yücel dün Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit etmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a plaket verdi
Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u tehdit ettiği gerekçesiyle kendisini ‘Op. Dr. Mustafa Yücel’ olarak tanıtan şahıs Twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Yücel paylaşımda “Bugün Beştepedeki misafirperverlikleri sebebiyle yüce devletimizin tüm devlet otoritesine ve büyüklerime teşekkür ve saygılarımla.."  ifadelerini kullandı.

Mustafa Yücel, Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a plaket verirken çekilmiş bir fotoğraf paylaştı.

Yücel Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’a neden ve plaket verdiği anlaşılamazken, Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol ise görsellerin montaj olduğunu iddia etti.

Fotoğrafların ne zaman çekildiği ise bilinmiyor.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol “Ben bir montaj ustası olduğunu düşünüyorum Kapak yapmış kendine” dedi.

 

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’un kapısına dana dili bırakılmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan ve kendisini Mustafa Yücel olarak tanıtan kişi serbest bırakıldıktan sonra, "Durmak yok, yola devam" paylaşımında bulunmuştu.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, ofisinin bulunduğu binaya ‘dana dili’ bırakıldığını açıklamış, hakkında cinayet girişimi planlandığı yönünde iddiaları gündeme taşımıştı.

İlgili Haberler