Müthiş ağrı kesici

Müthiş ağrı kesici
Bir kaşığı diş ağrısına çare oluyor

Diş ağrısı, pek çok insanın korkulu rüyasıdır. Öyle bir ağrıdır ki, insanı yerinde durdurur, uyutamaz, yediremez. Peki, diş ağrısıyla karşılaştığınızda ne yapmalısınız? İşte size, evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz ve diş ağrısını anında kesen doğal bir çözüm yöntemi.

Diş ağrısı, evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz ve diş ağrısını anında kesen doğal bir çözüm yöntemi. Tuz, bal, sarımsak ve sirke gibi malzemelerden oluşan bu karışım, diş enfeksiyonlarında etkili bir ilaç.

İŞTE O KARIŞIM

Karışımın içindeki tuz, bal, sarımsak ve sirke, diş etlerini dezenfekte eder, bakterileri öldürür ve ağrıyı azaltır. Ayrıca, bu malzemelerin anti-inflamatuar ve yara iyileştirici özellikleri de vardır. Bu sayede, diş ağrısının neden olduğu şişlik ve iltihap da hafifler.

Bu karışımı hazırlamak için, bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı bal, bir diş sarımsak ve bir yemek kaşığı sirkeyi bir kaseye koyun. Sarımsağı ezin ve diğer malzemelerle iyice karıştırın. Karışımı bir pamuklu çubukla ağrıyan dişinizin üzerine sürün ve birkaç dakika bekleyin. Sonra ağzınızı ılık suyla çalkalayın. Bu işlemi günde birkaç kez tekrarlayabilirsiniz.

Bu karışım, diş ağrısını geçici olarak kesmek için etkili bir yöntemdir. Ancak, diş ağrısının altında yatan nedeni bulmak ve tedavi etmek için bir diş hekimine görünmeniz gerekir. Diş ağrısı, çürük, diş eti iltihabı, diş absesi, diş kırılması, sinüs enfeksiyonu gibi ciddi sağlık sorunlarının belirtisi olabilir. Bu nedenle, diş ağrısı çektiğinizde, en kısa zamanda bir diş hekimine gitmelisiniz...

Karışımı ağrıyan dişinizin üzerinde bir süre tutmanız yeterli olacaktır...

İlgili Haberler