NBA'de play-off eşleşmeleri belli oldu

NBA'de play-off eşleşmeleri belli oldu
NBA'de normal sezonun sona ermesinin ardından play-off eşleşmeleri de belli oldu.

Amerikan Basketbol Ligi''nde (NBA) normal sezon tamamlanırken, play-off ve play-in eşleşmeleri belirlendi. Batı Konferansı ve Doğu Konferansı''nda 30 takımın mücadele ettiği normal sezon, 15 maçla sona erdi. Konferanslarında normal sezonu ilk 6 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan play-off etabına yükselirken, play-off''ta mücadele edecek 7 ve 8. takımlar ise normal sezonu 7 ile 10. sıra arasında tamamlayan ekipler arasında düzenlenecek play-in etabı sonrası belirlenecek.

LİDERLERİN RAKİBİ PLAY-İN''DEN ÇIKACAK
Doğu Konferansı lideri Milwaukee Bucks ve ikincisi Boston Celtics ile Batı Konferansı lideri Denver Nuggets ile ikincisi Memphis Grizzlies''ın rakipleri play-in turnuvasıyla belirlenecek. Normal sezonu Doğu Konferansı''nda 3. bitiren Philadelphia 76ers, 6. bitiren Brooklyn Nets ile eşleşirken, 4. sıradaki Cleveland Cavaliers ile 5. sıradaki New York Knicks kozlarını paylaşacak. Batı Konferansı’nda ise sezonu 3. tamamlayan Sacramento Kings, 6. sırada bulunan Golden State Warriors ile eşleşirken, sezonu 4. sırada tamamlayan Phoenix Suns ise 5. sıradaki Los Angeles Clippers ile karşılaşacak.

LAKERS''İN RAKİBİ BELLİ OLDU
Play-in turnuvasında Batı Konferansı''nı 7. bitiren Los Angeles Lakers, 8. sırada tamamlayan Minnesota Timberwolves ile karşılaşacak. Bu maçın kazanan takımı doğrudan 7. sıranın sahibi olacak ve play-off''ta Memphis Grizzlies ile eşleşecek. Kaybeden taraf ise 9. sıradaki New Orleans Pelicans ile 10. sıradaki Oklahoma City Thunder mücadelesinin kazananı ile 8. sıra için karşılaşacak. Bu eşleşmenin galibi de Batı Konferansı''nın lideri Denver Nuggets''la play-off''ta rakip olacak.

BUCKS RAPTORS-BULLS EŞLEŞMESİNİ BEKLEYECEK
Doğu Konferansı''nda ise 7. sıradaki Miami Heat, 8. sıradaki Atlanta Hawks ile karşılaşacak ve kazanan 7. sıraya yerleşip play-off''ta Boston Celtics ile eşleşecek. Bu eşleşmenin kaybeden tarafı ise Toronto Raptors-Chicago Bulls maçının kazananıyla 8. sıra için mücadele edecek. Bu eşleşmenin galibi de play-off etabında Doğu Konferansı''nın lideri Milwaukee Bucks ile karşılaşacak. (AA)

İlgili Haberler