Orhan Uğuroğlu RTÜK'ün masaya yatırılacağı tarihi açıkladı. Selçuk Tepeli olayına böyle isyan etti

Orhan Uğuroğlu RTÜK'ün masaya yatırılacağı tarihi açıkladı. Selçuk Tepeli olayına böyle isyan etti
RTÜK, Selçuk Tepeli'nin masadaki bardağı fırlatmasını 'toplumda özgürce kanaat oluşmasına engel olduğu' gerekçesiyle değerlendirmeye alacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Yeniçağ Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu da konuyla ilgili bir TikTok paylaşımı yaparak tepki gösterdi.

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğuroğlu, TikTok hesabından bir video yayınladı. 

Uğuroğlu videosunda "RTÜK değerlendirecekmiş masaya yatıracakmış Selçuk Tepeli''yi. Çok az kaldı değerli izleyiciler, çok az..." ifadelerini kullandı. 

RTÜK''ün CHP''li üyesi İlhan Taşcı, FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli''nin canlı yayında bardak fırlatmasını da görüşeceğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Taşcı, "CHP Lideri Sn Kılıçdaroğlu’nun “kaçacaklar” açıklamasının yanısıra; Fox’ta çiftçilerin yarısının tarlasını ekmeyi bıraktığına ilişkin haberi sunarken Selçuk Tepeli’nin bardak fırlatmasını da RTÜK görüşecek. Gerekçe bardağı atarak “toplumda özgürce kanaat oluşmasına engel olmak!” ifadelerini kullandı.

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Uğuroğlu da RTÜK''ün Selçuk Tepeli''yi incelemeye almasına isyan etti. 

Uğuroğlu, "Selçuk Tepeli biliyorsunuz bardağı elinin tersiyle vurdu attı kime ne ya onu olsa olsa FOX TV''nin yöneticileri değerlendirir. Hayır RTÜK değerlendirecekmiş masaya yatıracakmış Selçuk Tepeli''yi. Çok az kaldı değerli izleyiciler, çok az... Çok yakında iktidar değişecek o RTÜK masaya yatırılacak." dedi.

İlgili Haberler