Yaz transfer döneminde kadrosunu sağ bek ve stoper oynayabilen bir isimle güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray'da çalışmalar sürüyor. Bu mevkiye net bir takviye yapmayı isteyen sarı-kırmızılılar; Wilfred Singo, Ainsley Maitland-Niles, Sacha Boey gibi isimlerle ilgilenmişti.
SON ADAY BENJAMIN PAVARD
Sarı-kırmızılıların bu mevkide ilgilendiği son isim ise Inter forması giyen Benjamin Pavard olmuştu. Fransız oyuncuyu yüksek maaşı sebebiyle elden çıkarmak isteyen Milano ekibi, transfer için 15-20 milyon euro bandında bir bonservis bedeli talep ediyor.
Sacha Boey Süper Lig'e geri dönüyor! Galatasaraylılar şoka girdi

Dominik Livakovic transferini duyurdular! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: İşte yeni takımı...
TRANSFERDE RAKİP ÇIKTI
Tutto Mercato'nun haberine göre; 29 yaşındaki oyuncunun tek talibi Galatasaray değil. Fransız oyuncunun eski takımı Lille ve Barış Alper Yılmaz'ı kadrosunda görmek isteyen Suudi ekibi NEOM SC, Pavard'ı takip eden takımlar arasında.
NEOM SC'nin Fransız oyuncuya yıllık maaş teklifinin 8 milyon euro olduğu ve Pavard'ın aldığı en cazip teklifin bu olduğu bildirildi.
Fenerbahçe'nin teklifi ortaya çıktı! Anlaşma an meselesi
Galatasaray'a büyük piyango vurdu!
Fenerbahçeli Semedo kıskandırdı! "Galatasaray onu neden almadı?"
Beşiktaş sezonu evinde açıyor! İlk maçta rakip Eyüpspor
+
Fenerbahçe Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifini yine Portekiz'de buldu! Bizzat Jose Mourinho devreye girdi