Erdoğan'ın memleketinde bu pankartlar toplatıldı

Erdoğan'ın memleketinde bu pankartlar toplatıldı
CHP'nin kabul edilmeyen çay kanunuyla ilgili pankartları Rize'de toplatıldı.

Rize''de ''Çay Kanunu teklifinin '' TBMM''de kabul edilmemesi sebebiyle CHP İl Başkanlığı çeşitli açıklama afişlerinin şehrin belirli bölgelerine asmışlardı.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, sosyal medya hesabı Facebook''tan ilgil konu ile alakalı bir paylaşımda bulundu. Deniz, paylaşımında ''Çay Kanunu Teklifi''nin AKP iktidarı tarafından kabul edilmediğini açıklayan pankartların, şehirde asıldıkları yerlerden teker teker kaldırıldığını ifade etti. 

İşte Saltuk Deniz''in paylaşımı:

"Açıklanan yaş Çay alım fiyatının altında alım yapılmasını yasaklayan Çay Kanunu teklifimiz İktidar ve ortakları tarafından reddedilmiştir" afişlerimiz Rize merkezde bilboardlara astırılmayınca İl merkezi ve tüm ilçelerimizde  parti binalarına ve üst geçitlere afişlerimizi astık. Üst geçitlere astığımız afişlerimiz indirilmeye başlanılmıştır. Çay Kanunun yasalaşması için mücadelemizi sürdüreceğiz ve bu konudaki herkesin davranışını ve duruşunu ortaya koymaya her türlü engellemelere rağmen devam edeceğiz.."

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise bu olayı resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan duyurdu. Özkan, şu cümleleri kullandı:

"Onlar yasaklasın biz tüm Türkiye''ye duyuracağız...

Rize İl Başkanlığı’mızın çay kanununun TBMM''de kabul edilmemesine tepki olarak hazırladığı afişler toplatıldı."

 

İlgili Haberler