Sedat Peker bu defa da Azerbaycan halkının paralarını kimin yediğini açıkladı

Sedat Peker bu defa da Azerbaycan halkının paralarını kimin yediğini açıkladı
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, “Azerbaycan halkının parasını zaten yiyen yiyor” ifadelerini kullanarak 3 tane tweet attı.

Valla anlatacağım dedi ve 3 tweet attı

Sedat Peker, yayınladığı videolardaki iddialarla gündemde büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Peker, yayınladığı videoların yanı sıra sosyal medya hesabı Twitter’dan da attığı tweetlerle gündemde yerini koruyor.

Peker, son attığı tweetlerle Azerbaycan hakkında “Azerbaycan halkının parasını zaten yiyen yiyor. Bir de bizim yamyamlar gidince Azerbaycan halkı daha da kötü durumda kalacak” ifadelerini kullandı.

Peker’in attığı tweetler şu şekilde;

1-40 yaşından küçük olan kardeşlerim devamlı diyorlar ya peki Sedat Peker sen nerden parayı bulup bu kadar bağış yapıyorsun diyorlar ya, biz sizle söz namus dedik akit yaptık. Onlarıda anlatacağım vallahi anlatacağım billahi anlatacağım.

2-40 yaşından küçük kardeşlerim bana diyorlar ki sen Azerbeycanla alakalı konuşup Ermenistan’a hizmet ediyorsun. Bu çok aptalca bir yorum. Ben diyorum ki Azerbaycan’a çok daha fazla yardım etmemiz lazım.

3-Azerbaycan halkının parasını zaten yiyen yiyor. Bir de bizim yamyamlar gidince Azerbaycan halkı daha da kötü durumda kalacak. Bari biz de onların parasını çalmayalım yani onlar bizim öz kardeşimiz diyorum.

İlgili Haberler