Sedat Peker'in sürekli bahsettiği AKP'li isimden lüks araçta cuma mesajı

Sedat Peker'in sürekli bahsettiği AKP'li isimden lüks araçta cuma mesajı
AKP MKYK üyesi Korkmaz Karaca, sosyal medya hesabından lüks araç içerisinde 'cuma mesajı' yayınladı. Paylaşımı tepki çeken Karaca daha sonra paylaşımını kaldırdı.

AKP MKYK üyesi Korkmaz Karaca''dan tepki çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi. Oldukça lüks bir araç içerisinde cuma mesajı yayınlayan Karaca''nın paylaşımına kısa sürede tepki yağdı. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran Karaca, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Paylaşımına cuma gününü tebrik ederek başlayan Karaca, AKP''nin Kızılcahamam''da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 3 gün boyunca yapacağı 30. İstişare toplantısı hakkında duyuru yaptı. Karaca, paylaşımına "İstikamet Kızılcahamam. AK Parti Genel Merkez 30. İstişare Kampı. 3 gün boyunca, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve parti yönetimimiz ile bir arada olacağız. Allah hayırlı kararlar almayı nasip etsin" notunu düştü.

TEPKİLER ART ARDA GELDİ

AKP''li Karaca''yı lüks bir araç içinde yayınladığı cuma mesajı nedeniyle eleştiren vatandaşlar sert tepki gösterdi. Özellikle AKP destekçisi vatandaşların tepki göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Karaca''ya gelen tepkilerden birkaçı şöyle oldu:

Cumhurbaşkanım, bu adamın bizim partimizde ne işi olabilir?

Sayın Karaca, cafcaflı laflar güzel ama bu poz, oturuş tarzı ve lüksü andıran araç, bugünün şartlarında verilecek bir poz değildir zaten Müslümana yaraşır hiç değil.

Korkmaz Karaca gibileri AK Parti üst kadrosunda görmek istemiyoruz! Bu ne aymazlık bu ne çirkin bir fotoğraf! Yazıklar olsun!

Böyle adamları AK Parti içinde görmek istemiyoruz.

Sayın Korkmaz Karaca bence siz o kampa gitmeden istifa edin bu poz bir AK Partiliye yakışmaz 20 yılık AK Partili olarak Söylüyorum.

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

AKP''li Karaca, gelen tepkiler üzerine eleştirilere sebep olan gönderisini sildi. 

Korkmaz, paylaşımını sildikten sonra herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İlgili Haberler