Seksenler'in Nazlı'sı Yasemin Çonka oğlunu paylaştı. Görenler kardeşi zannetti

Seksenler'in Nazlı'sı Yasemin Çonka oğlunu paylaştı. Görenler kardeşi zannetti
Seksenler'de hayat verdiği Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan Yasemin Çonka, oğlu ile fotoğraflarını paylaştı. Oğlu ile benzerliği herkesi şaşırtan ünlü oyuncuya ''Kardeşiniz sandım'' gibi yorumlar yapıldı.

Bir dönemin efsane dizisi Seksenler'de hayat verdiği Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan Yasemin Çonka sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

1200x675.jpg

Son olarak Aşkın Tarifi dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncunun oğlunu görenler şoke oluyor. Oğlu ile benzerliği herkesi şaşırtan ünlü oyuncuya ''Kardeşiniz sandım'' gibi yorumlar yapıldı.

640xauto-001.jpg

'Seksenler' dizisi başta olmak üzere; 'Yeditepe İstanbul', 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Gönülçelen' gibi başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Yasemin Çonka sosyal medyayı aktif kullanıyor. Oğlu Sarp Çonka ile fotoğraflarını sık sık paylaşan ünlü oyuncunun fotoğrafları binlerce beğeni ve yorum alıyor.

640xauto-4.jpg

Yasemin Çonka'nun oğlu Sarp ile fotoğraflarını görenler gözlerine inanamıyor. Benzerlikleri gündem olan anne ile oğlun pozlarına sosyal medyada; 'Abla-kardeş gibi', 'Kardeşiniz sandım', 'Çok benziyorlar' gibi yorumlar yapılıyor.

640xauto-3.jpg

İlgili Haberler