Sergen Yalçın'ın sahaya süreceği oyuncular belli oldu

Sergen Yalçın'ın sahaya süreceği oyuncular belli oldu
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar adına şampiyonluk için hayati öneme sahip maç öncesi teknik direktör Sergen Yalçın, sahaya çıkacak kadroyu belirledi. Yalçın'ın orta sahada Ljajic'in yokluğunda Necip Uysal'a görev vermesi beklenirken, sol bek mevkiinde ise Fabrice N'sakala forma giyecek.

Süper Lig''de şampiyonluk düğümü bugün çözülecek. Beşiktaş, deplasmanda Göztepe''ye konuk olacak. Gürsel Aksel Stadı’ndaki karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Siyah beyazlıların ilk on biri de netleşti.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11:

Ersin Destanoğlu, Valentine Rosier, Welinton Souza, Domagoj Vida, Fabrice N’Sakala, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Kevin N’Koudou, Cyle Larin

GÖZTEPE MUHTEMEL İLK 11:

Arda, Gassama, Alpaslan, Kubilay, Burekovic, Soner, Esiti, Halil, Obinna, Ideye, Jahovic

SARI KIRMIZILI TAKIMDA 4 EKSİK

Göztepe''de sakatlıkları bulunan Marko Mihojevic, Balazs Megyeri, Fousseni Diabate ve Kerim Alıcı bu maçta forma giyemeyecek isimler.

BEŞİKTAŞ''TA 5 OYUNCU YOK

Beşiktaş''ta sakatlıkları bulunan ve PFDK''dan ceza alan Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar bu maçta yok. Ajdin Hasic ve Oğuzhan Özyakup''un sakatlıkları sürüyor. Karagümrük karşısında omzundan sakatlanan Adem Ljajic''in de sahada olması beklenmiyor.

KARTAL NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Beşiktaş, şampiyonluk için Göztepe''yi yenip Galatasaray''ın Helenex Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın sonucunu beklemek istiyor.

Zirvedeki Beşiktaş ile Galatasaray ikili averajda eşit durumda bulunurken, son hafta maçları sonunda olası puan eşitliğinde şampiyonu genel averaj belirleyecek.

Ligde Beşiktaş''ın +44, Galatasaray''ın ise +42 averajı bulunuyor. Beşiktaş, Göztepe''yi tek farkla yenerse, Galatasaray''ın Yeni Malatyaspor''u üçten daha fazla farkla yenememesini umut edecek. Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki genel averaj eşitliği durumunda daha fazla gol atan takım olan siyah-beyazlı ekip şampiyonluğunu ilan edecek.

Siyah-beyazlı takım rakibiyle berabere kalırsa, Galatasaray''ın berabere kalması veya yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan edebilecek.

İlgili Haberler