Demirören Medya'da Cemal Enginyurt önlemi: Canlı yayında Latif Şimşek'in üzerine yürümüştü

Demirören Medya'da Cemal Enginyurt önlemi: Canlı yayında Latif Şimşek'in üzerine yürümüştü
tv100’de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasındaki tartışma günlerdir gündemde. Tartışmayla başlayıp şiddete varan eylemleriyle dikkat çeken Cemal Enginyurt konusunda Demirören Medya önlem almaya başladı.

Geçtiğimiz pazar günü, tv100 ekranlarındaki “Gündeme Dair” programına konuk olan Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında tartışma çıkmıştı. Milletvekili Enginyurt, stüdyoda tartışma sınırlarını aşarak Latif Şimşek''e şiddete varan eylemlerde bulunmuş, Şimşek''i döven koruması Emrah Topal ise tutuklanmıştı.

MedyaRadar''dan aktarılan bilgilere göre; Konuyla ilgili Demirören Medya, güvenlik önlemlerini artırma kararı aldı.

Bina personellerine iletilen duyuruda, girişlerde çanta ve paketlerin, X-Ray cihazına bırakılarak geçiş yapılması ve bu uygulamada bina personellerinin güvenlik personeline yardımcı olması istendi. Ayrıca kurum içerisinde taşıma ruhsatlı silahı olan personelin, binaya giriş yaptığı andan itibaren silahını güvenlik biriminde bulunan silah emanet dolabına bırakması, çıkışta da yine güvenlik biriminden silahını alması gerektiği ifade edildi.

Yine Enginyurt ile ilgili alınan önlemlerde “Uygun bir dil ile binamıza gelen program konuğu, üst düzey misafir ve ziyaretçilerin üst ve çanta, paket aranmasının yapılması arama esnasında üzerlerinde tespit edilen her türlü silahın emanete alınması, olası güvenlik riskleri en aza indirilmesi açısından son derece önemlidir” dendi.

İlgili Haberler