Sinan Oğan sert çıktı!

Sinan Oğan sert çıktı!
İdlib'e gerçekleştirilen saldırının ardından sosyal medyada adının zikredilmesine tepki gösteren Sinan Oğan, Twitter hesabı üzerinden çok sert bir açıklama yaptı. Oğan, "İdlib'i bombalayan Rusya başkanıyla her hafta kucaklaşan ben miyim?" diye sordu.

Suriyeli sığınmacı sorununa dikkat çekmesi nedeniyle daha önce de hedef gösterilen isimler arasında yer alan Sinan Oğan, idlib'e gerçekleştirilen saldırının ardından sosyal medyada isminin zikredilmesine çok sert tepki gösterdi.

Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Oğan, kendisi hedef alanlara sert çıkarak, "Suriye'de bir çocuk ölünce sosyal medyada linç kampanyasıyla "Sinan Ogana müjde verin!" diyen y**klar!  İdlib'i bombalayan Rusya başkanıyla her hafta kucaklaşan ben miyim?" ifadelerini kullandı.

İktidarı da iğneleyen Sinan Oğan, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Emevi Camiinde Cuma namazı kılma hülyasına düşerek Suriye'de macera arayan ben miyim?

Rejimi yıkma vaadiyle Suriye'ye giden teröristlere göz yuman ben miyim?

Arap Baharı BOP'un kan gözyaşı Projesidir dediğimizde bize hönkürenlere sesleniyorum.

Biz her zaman dedik, şimdi yine diyoruz. Suriye'deki sorunun çözümü savaşla olacaksa bizde sahillerde nargile fokurdatan tosunlar gitmeden bu savaş bitmez.

Eğer sorun diyalogla çözülecekse o zaman da bugünkü rejimle oturup bir hal çaresi bulmak lazım.

Mevcut rejimin eli kanlıymış. Doğru eli kanlı. Peki Orta Doğu'da eli kanlı olmayan rejim mi var?

Biz her zaman şunu dedik. Çocuk, kadın, yaşlı vs. bakalım ama bu Tosunlar sahillerde nargile fokurdatmaya devam edecekse ve siz bu Tosunlar kalsın diyorsanız evinize alacaksınız.

Biz oradaki çocukların ölmesine elbette üzülüyoruz. Daha geçen hafta bizim Suriye'de 4 askerimiz şehit oldu. Ama bu Tosunlar burada zil takıp oynuyor, sahillerde nargile fokurdatıyor. Hiç mi vicdanınız yok, askerimize hiç mi vicdanınız sızlamıyor bre vicdansızlar!"

İlgili Haberler