Söz hakkı okurlarımın

Okurlarımızdan gelen her mesajı okur, yanıtlarım. Onlar benim için vazgeçilemezdir ve görüşlerine büyük saygı duyarım. Ancak her yazımda sizlere de yanıt vermem çok zordur takdir edersiniz ki. Bugün toplu halde önemsediğim bazı mesajlara yer veriyorum:

Serdar Çiçek:

Öncelikle 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramınızı kutluyorum. 24 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yeniçağ Gazetesi, canım ülkeme, memleketime gerçekleri objektif bir şekilde gözler önüne seren ve de Türkiye Cumhuriyeti olarak vazgeçilmez değerlerimizi el üstünde tutan güçlü ve cesur bir gazete olmuştur. Sizleri tebrik ediyorum. Kaliteniz ve savunduğunuz değerlerimizden asla taviz vermediğiniz için size sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese selam ve saygılarımı iletiyorum. Biz Türk gençleri olarak olan biten her şeyin ve dönen oyunların farkındayız ve inadına farkında olmayanlara da sizlerin yardımlarıyla farkındalık yaratacağız. Daha çok okuyacağız, okutacağız ve de araştıracağız. Her gün o değerli köşelerinizi ayırdığınız o değerli köşe yazarlarının, cesur, mert, delikanlı ağabeylerimin ve de ablalarımın ellerinden öpüyorum.

Sevgili Orhan Bey bu arada her gün en az 10TL verip aldığım o sigarayı bıraktım ve onun yerine her gün en az 10 adet Yeniçağ alıp çalıştığım Cafe, gittiğim okul ve kaldığım yurtta sizin kaleminize ve fikirlerinize destek olmaktan ve insanların sizin yazılarınızı okuduktan sonra "helal olsun" dediklerini duymaktan gurur duyuyor ve de başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgilerimle

OU: Bravo ve teşekkürler…

Turgut Durmuş:

Orhan Bey, yazınızı okudum ve Kılıçdaroğlu'nu anlatırken Deniz Feneri yolsuzluğu davasının Türkiye ayağını ortaya çıkardı diyorsunuz. Bu cümleyi yazarken Allah'tan korkmak ve kuldan utanmak lazım. Gazeteci ve yazı yazanların biraz araştırmacı olması gerekir diye düşünüyorum. Onun için sizi müsait olduğunuz bir günde ve saatte dernekte ağırlamak istiyorum. Kurulduğu günden bugüne nasıl çalışmış, nasıl kumpas kurulmuş, kimler mahkemeye vermiş ve sonucu ne olmuş? Yerinde inceleme imkânınız olur. Tel: 05X221XX981

OU: Allah'tan da korkarım, kuldan da utanırım. Telefonla arayarak konuştum ve helalleştik. Yerinde de inceleyeceğim ilk fırsatta.

Kazım Yalçın:

Yeni sistemin Kasım 2019 tarihinde yürürlüğe girmesinden sonra bütün vatandaşlar iktidar partisinin (BAAS) üyesi olmak zorunda kalacaktır. Çünkü muhalif vatandaşların kamu görevi alması, adalete ulaşması, ticaret yapması, eğitim hakkından faydalanması, sağlık sisteminden yeterince faydalanması, haber alma gibi temel hak ve özgürlüklerinden kaynaklanan haklarını elde etmesi zımni ve veya açık engellemelerle karşı karşıya kalacaktır. Yaşamak için inanmadığım şeylere inanıyor gibi yapmak düşüncesi, gerek şahsım adına gerekse çocuklarım ve milletim adına şimdiden beni endişeye sevk ediyor ve kâbuslar görmeme neden oluyorlar. Ülkemin geleceğiyle ilgili karamsarlık sardı tüm benliğimi. Üzülüyor ve bir çıkış yolu yaratması için Allah'ıma dua ediyorum.

Mustafa Acer:

Güven Sorunu - Bütün Türk Milleti Hayır diyen de, Evet diyen de biliyor ki; 16 Nisan 2017 Anayasa değişikliğine Hayır oyları çoğunluktadır. Buna rağmen YSK karar ve uygulamaları ile Milli iradenin oluşması engellenmiştir.

Bu bir milattır. Eğer bu sonuç hukuk kuralları içerisinde düzeltilmez ve 16 Nisan Halk Oylaması sonuçları iptal edilmez ise dönüşü olmayan bir yola girilmiş olacaktır. Milli iradeye müdahale meşruiyet kazanmış olacak ve bundan sonra yapılacak seçimlerde de milli iradenin doğru oluştuğundan hiç kimse emin olamayacaktır.

Daha Anayasa değişikliği yapılmadan Milli İradeye müdahale ediliyorsa, Tek Adam Yönetimine geçildiğinde Milli İradenin oluşacağına nasıl güveneceksiniz. En kısa zamanda bu yanlıştan geri dönülmesi ve 16 Nisan Halk Oylaması sonuçlarının iptal edilmesi ülke ve Türk Milletinin geleceği açısından kaçınılmazdır.

OU: Teşekkürler

Yaşar Yeniçerioğlu:

Merhaba; Hemen hemen yayına başladığı tarihten bu yana elden satın alarak okuduğum ve çok yararlandığım gazetemi,  tavsiyeniz üzerine üç gündür iki adet alıyor ve bir tanesini daireden bir arkadaşa hediye ediyorum. Allah aklınıza ve bileğinize güç versin. Selamlar.

OU: Teşekkürler

Yaşar Usluer

Orhan Bey merhaba, "Merkez Parti" düşüncenize aynen katılıyorum. Bunun adı sadece milliyetçileri kapsamaması için 1983 seçimlerinden önce merhum Demirel tarafından kurulan ve rağbet fazla olunca kapatılan BTP (Büyük Türkiye Partisi) olabilir. Milliyetçi değil, MAP (Milli Adalet Partisi) olabilir. Bunun için de en güçlü aday Meral Akşener'dir. CHP'nin de başına İnce/Mince değil Ümit Kocasakal gelmelidir. Seçim de 3 Kasım 2019'da değil, mutlaka erken olacağına inanıyorum. Sevgi ve saygılarımla

OU: Teşekkürler

Fehmi Karamolla:

Merhaba Sayın Orhan Bey. Ben Sivas'tan yazıyorum. Bugünkü yazınızı çok beğendim. Tebrik ederim. Bir sorum olacaktı. Kahrolsun Darbeciler derken, gelmiş geçmiş tüm darbecileri mi kastettiniz, yoksa 15 Temmuz darbecilerini mi sadece. Saygılar.

OU: Tüm darbecileri elbette. Teşekkürler

Yazarın Diğer Yazıları