Survivor'da Kırkpınar Şampiyonunu aldığı haber şoke etti. İletişim oyununu fark atarak kazandılar

Survivor'da Kırkpınar Şampiyonunu aldığı haber şoke etti. İletişim oyununu fark atarak kazandılar
Survivor İsmail'in nişanlısı ile ilgili annesinin yaptığı açıklama, Survivor 2021'in 27 Nisan Salı gecesi yayınlanan bölümünde damga vurdu. İletişim oyunu sonrası ödülün sahibi olan ünlüler takımında yarışmacılar aileleri ile telefonda konuşma şansı yakaladı. Survivor İsmail'e annesinin, nişanlısından bahsederek "Hiç bir şekilde onun adını anma oralarda. Bırakıp gittiğin kız değilmiş" demesiyle ödül alanı adeta buz kesti. Adeta hayatının şokunu yaşayan Survivor İsmail gözyaşlarını tutamadı.

Haftanın heyecanla beklenen iletişim yarışı yapıldı ve kazanan da netleşti. Oyunun ödülü ise gönüllüler takımı için biri aile üyesi ve biri de arkadaş olmak üzere iki kişi ile mesajlaşma fırsatı oldu. Ünlülerin ödülü de aileden bir kişi ile konuşmaydı. Ayrıca kazana takım 1 senelik terabayt depolama alanı kazanıyor.  27 Nisan iletişim oyununu kazanan ise 10-3 skorla ünlüler takımı oldu. Ödülü getiren sayıyı ise Batuhan attı. 
SURVİVOR''DA KİM ELENDİ? 
Adaya veda edecek ismi belirlemek için toplanan ada konseyinde SMS birincileri de 2 aday çıkardı. Ardından bir kişi Survivor''a veda ediyor. 27 Nisan Salı günü Survivor''dan elenen isim ise ünlüler takımından İlayda oldu.

KIRKPINAR ŞAMPİYONU İSMAİL İLE ANNESİNİN GÖRÜŞMESİ ADADAKİLERİ ŞOK ETTİ
Survivor 2021''in dikkat çeken isimlerinden olan Survivor İsmail son bölümde annesinin yaptığı itiraf ile gözyaşlarını tutamadı. Daha önce nişanlı olduğunu söyleyen İsmail, annesi ile telefon konuşması yaptığı sırada beklenmedik sözler duydu. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail''e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" dedi.
Annesinin sözleri karşısında ünlüler takımı yarışmacıları şoke olurken, İsmail''in annesi sözlerini şöyle sürdürdü;
"Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada. "
Annesi ile yaptığı telefon konuşması sonrası büyük şaşkınlık yaşayan İsmail neler olduğunu sorarken, annesi 4 aydır çok kötü olaylar yaşadığını dile getirdi. Konuşma sonrası İsmail izin isteyerek ödül evinin dışına çıktı.

 

İlgili Haberler