Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı öve öve bitiremedi

Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu.  Acun Ilıcalı öve öve bitiremedi
Survivor 2021’de adaya vedaya eden yarışması isim oldu. Şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen ve adaya veda eden ismi açıklayan Acun Ilıcalı övgü dolu ifadeler kullandı. Gecenin sonunda eleme sonrası büyük şok yaşayan mavi takım yarışmacıları ada konseyinde duygu dolu anlar yaşadı.

Acun Ilıcalı öve öve bitiremedi. Şampiyonluk adaylarından biriydi

Hürriyet’te yer alan habere göre, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021''in dün akşam yayınlanan bölümünde SMS oylaması sonuçları belli oldu. Mavi takımda SMS birincisi Poyraz olurken, kırmızı takımda bu isim Batuhan seçildi. Poyraz''ın birinci olması ile SMS ikincisi olarak açıklanan Ayşe potaya Merve''yi gönderdi. Batuhan ise Berkay''ı aday olarak söyledi. Gecenin sonunda ise en az oyu alarak adaya veda eden yarışmacı Merve oldu. 

Merve duygularına güçlükle hakim olurken, Aleyna Çalışkan''ın mutluluğu da kameralara yansıdı. Türkiye ve Yunanistan yarışmacılarının karşılıklı mücadele verdiği ,tarihi ödül oyununun kazananı ise kırmızı takım oldu.

SURVİVOR 2021’DE ADAYA VEDA EDEN KİM OLDU?

Her hafta salı günleri yapılan haftanın elemesinde, yine heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşandı. Aleyna Çalışkan, Berkay, Merve ve Steven''ın eleme potasında olduğu gecede en az SMS oyunu alarak adaya veda eden isim Merve oldu.

ACUN ILICALI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Merve takım için çok fazla fedakarlık yapıldığını söylerken, "Hayırlısı buymuş" dedi. Merve''nin vedası nedeniyle mavi takım üzüntü yaşarken, Acun Ilıcalı "Örnek sporcusun. Hırslısın, temiz kalplisin. Dürüstlüğünle yaşayıp, dürüstlüğünle topluma kendini kabul ettirecek birisin" dedi.

SURVİVOR 2021’DE ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı ve mavi takımda ikişer aday eleme potasına girdi. Cumartesi akşamı yapılan oylamada eleme potasına Poyraz girdi, pazar akşamı ise Aleyna Çalışkan eleme adayı oldu. SMS birincisi olan Poyraz''ın adaylığı düşerken mavi takımda SMS 2.si açıklandı. SMS ikincisi olan Ayşe Merve''yi aday olarak belirledi.

Poyraz da aday olarak Steven''ın ismini söyledi. Kırmızı takım birincisi olan Batuhan ise oy sonuçlarına güvendiğini dile getirerek Berkay''ı aday olarak seçti. Böylece bu haftanın adayları, Aleyna, Merve, Berkay ve Steven oldu.

İŞTE SMS SIRALAMASI

Survivor’da 21. hafta SMS sıralaması belli oldu. Oy sonuçlarına göre mavi takımda SMS birincisi Poyraz, SMS ikincisi Ayşe, üçüncüsü Steven oldu. Bu hafta adadan elenen Merve sonuncu olurken, Dora 4. sırada yer aldı. Kırmızı takımda ise SMS birincisi Batuhan oldu. Onu İsmail ikinci sırada takip etti, Aleyna Kalaycıoğlu üçüncü, Berkay dördüncü, Aleyna Çalışkan ise beşinci oldu.

SURVİVOR 2021 TÜRKİYE-YUNANİSTAN ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Eleme öncesinde ilk olarak yarışmacılar benzerine çok az rastlanan sıra dışı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Türkiye ve Yunanistan Survivor kırmızı ile mavi takımları salı gecesi ödül oyunu oynamak için mücadele verdi. Kazanan takımın rafting, piknik, villada konaklama ve Instagram''dan selfie paylaşacağı açıklandı. Kıran kırana geçen mücadelede Kırmızı ile Mavi takımlar bir araya geldi.

Karşılıklı sayılar ile skor 6-2''ye gelirken, mavi takım, farkı ikiye indirmeyi başardı. Skor 9-8 iken Mavi takımdan Steven, Kırmızı takımdan Sakis''in parkura gelmesi ile oyunun kaderi değişti. Eşitlik sağlanınca oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında skoru 10-9 yapan kırmızı takım ödülü aldı. Böylece ödülden Yunanistan ve Türkiye yarışmacılarının olduğu kırmızı takım faydalanma şansı elde etti.

MERVE AYDIN KİMDİR?

Aydın, 10 Mart 1994''de Mersin’de dünyaya geldi. Aydın, basketbol kariyerine de Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısında yetişerek adım attı. Basketbol kariyeriyle öne çıkan Merve Aydın’ın boyu ise oldukça merak ediliyor. Aydın, 1.74 boyundadır.

27 yaşında olan Merve Aydın, basketbola 10 yaşında okul takımıyla başladı. O yıllarda hafta sonunu geçirmek için basketbola giden Aydın’ın dönüm noktası, A Milli Takım koçluğu yapan Ceyhun Yıldızoğlu’nun Mersin’le anlaşması oldu. Aydın 14 yaşındayken, Yıldızoğlu’nun Mersin’de tüm genç kadın basketbolcuları toplamasıyla takıma seçildi. Milli Takım’a ilk olarak 15 yaşında giden Merve Aydın, 19 yaşına gelene kadar düzenli oynadı. Ancak sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 20 yaş altı Milli Takımı’na çok dahil olamadı.

İlgili Haberler