Türkan Şoray’ın biyografisinde bile bahsetmediği herkesten sakladığı 20 yıllık aşk hikayesini gözlerinizi yaşartacak…

Türkan Şoray’ın biyografisinde bile bahsetmediği herkesten sakladığı 20 yıllık aşk hikayesini gözlerinizi yaşartacak…
Türkan Şoray, gelmiş geçmiş en başarılı oyuncularımızdan biri. Dolayısıyla ünlü oyuncu hakkındaki her bir detay merak ediliyor. Peki, Türkan Şoray'ın 17 yaşında aşık olduğu ve 20 yıl birlikte yaşadığı Rüçhan Adlı'nın Türkan Şoray kanunları olarak bilinen kuralların perde arkasındaki isim olduğunu hiç duymuş muydunuz?

"Dünyanın en çok film çeviren kadını" unvanına sahip Türkan Şoray''ın Cihan Ünal ile evliliğini bilmeyen yok. Çift 1983 yılında evlenmiş ve 1987 yılında boşanmıştı. Türkan Şoray''ın filmleri aratmayan şiirsel aşk hikayesi ise kariyerinin büyük bir bölümünü kapladı fakat Türkan Şoray biyografisinde tek bir sayfayı bile büyük aşkına, Rüçhan Adlı''ya ayırmadı.

RÜÇHAN ADLI KİMDİR?

1923 doğumlu Rüçhan Adlı bir iş insanı. Galatasaray''ın eski asbaşkanı olan Rüçhan Adlı''nın ismi Türkan Şoray''la yaşadığı aşk nedeniyle popüler oldu.

TÜRKAN ŞORAY VE RÜÇHAN ADLI AŞKI NASIL BAŞLADI?

İkilinin tanışması 1962 yılında bir film setinde gerçekleşti. Aslında Rüçhan Adlı tanışmalarından önce de Türkan Şoray''ın hayranıydı. Tarabya''daki film setinde tanıştıkları zaman Rüçhan Adlı 40, Türkan Şoray ise 17 yaşındaydı. Tanıştıktan birkaç gün sonra Rüçhan Bey''in şoförü bir oyun oynadı ve Türkan Şoray ile annesini bir maça davet etti. Rüçhan Adlı''nın yanına giderek Türkan Şoray''ın kendisi ile tanışmak için maça geldiğini belirtti. Bunun üzerine de Rüçhan Adlı, Türkan Şoray''ı ve annesini Boğaz''da çay içmeye davet etti ve ikilinin aşkı da bu buluşmada filizlendi.

TÜRKAN ŞORAY VE RÜÇHAN ADLI AŞKININ PERDE ARKASI

İkili, aralarındaki yaş farkına ve o dönemde Rüçhan Adlı''nın evli olmasına rağmen beraber yaşamaya başladı. 20 yıl birlikte yaşayan ikili, daha sonra ayrıldı ve Türkan Şoray bir film setinde tanıştığı Cihan Ünal ile evlendi. Hatta Türkan Şoray verdiği bir röportajda Rüçhan Adlı''nın kendisi için bir baba figürü olduğunu belirtti.

TÜRKAN ŞORAY KANUNLARININ MİMARI: RÜÇHAN ADLI

Söylenenlere göre yaklaşık 18 maddeden oluşan Türkan Şoray kanunlarının arkasında Rüçhan Adlı var. Epey kıskanç bir sevgili olan Rüçhan Adlı, sevgilisi Türkan Şoray''a bazı prensipleri olması gerektiğini söylemiş ve Türkan Şoray da bu tavsiye üzerine belli başlı kurallar ile çalışmaya başlamış. Örneğin; filmde öpüşme veya açık sahnelerin olmaması Türkan Şoray kanunlarından bazıları!

İlgili Haberler