Twitter'a 4 yeni özellik geliyor. Aynı anda hepsi yapılabilecek

Twitter'a 4 yeni özellik geliyor. Aynı anda hepsi yapılabilecek
Twitter'da yeni bir güncelleme yapıldı. Bu kapsamda artık bir Tweet'in içeriğine hem fotoğraf hem video eklenebilecek. Ayrıca artık Tweet'lerin altında küçücük bir "hediye paketi" logosu yer alacak. Buradan da Tweet'i atan kişiye ödül gönderebileceksiniz. Son olarak ise profilinize şu anda ne yaptığınızı yazarak 24 saat sonra tekrar o durumunuzu güncelleyebileceksiniz.

WebTekno''dan alınan bilgilere göre; Elon Musk''ın ilk icraatları belli olmaya başladı. Musk, çalışanlara ilk olarak bir Tweet''i düzenleme özelliği getirtmişti. Şimdi ise şu dört özelliği getirdi:

1- Bir tweete fotoğraf ve video yükleme

2- Bir Tweet''e ödül gönderme eklenecek

3- Profile durum bilgisi ekleme

4- Tweet düzenleme

Yeni gelen bilgilere göre de şu anlık test aşamasında olan 4 özellik belli oldu. Bir Tweet''e yazı eklemeyi ve fotoğraf koymayı mümkün kılan site artık aynı Tweet''in içerisine video yüklemeyi de mümkün kılacak.

Android uygulama geliştiricisi Roussel tarafından keşfedilen Tweet''e video ekleme özelliğinin yakın zamanda platformda olacağı açıklandı. Ancak bir Tweet''e birden fazla video yüklenip yüklenmeyeceğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bir diğer özellik ise Dylan Roussel’ın aktardığına göre tweet altında yer alan bu tuş, tweetlere ‘ödüller’ verilmesini sağlayacak. Bu özellikte de ödül olarak neyin gönderileceği tam olarak bilinmiyor.


Ayrıca getirilen son özellikle profilinize durum ekleme özelliği olurken, diğeri profilinize zamir eklemenizi sağlayacak. Durum ekleme özelliğiyle Roussel’ın gösterdiği gibi profilinize o an ne yaptığınızı ekleyebileceksiniz.

İlgili Haberler