Kemal Özkiraz AKP’ye yakın anket şirketlerini açıkladı

Kemal Özkiraz AKP’ye yakın anket şirketlerini açıkladı
Kemal Özkiraz, AKP’ye yakın anket şirketleri Optimar, Saros, Genar ve Anar olarak açıkladı.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz AKP hükümetinin oyunu tüketmeye devam ederken bazı seçim anketi şirketleri AKP’nin oy oranını hala yüksek tutma gayreti içerisindeler. Son seçim anketi çalışmalarını yayınlayan firmaların çok büyük bir bölümü AKP ve MHP’nin başı çektiği Cumhur İttifakı’nın bu seçimlerde iktidarı kaybedeceğini açık seçik ortaya koyarken bazı araştırma şirketleri gerçekleri vatandaşa göstermemeyi kendisine görev biçmeye devam ediyor.

AK PARTİ’YE YAKIN SEÇİM ANKETİ ŞİRKETLERİ
Avrasya Araştırma sahibi Kemal Özkiraz da son seçim anketlerini değerlendirdiği videoda AKP’ye yakın araştırma şirketlerinin ismini bir bir açıkladı. Özkiraz sosyal medya kanalında takipçilerinin kendisine sorduğu soruları cevaplarken bir takipçisinin sorduğu “İktidara en yakın anket firması hangisi biliyor musun” soruya cevap verdi.

Özkiraz AKP’ye yakın seçim anketi şirketlerinin isimlerini şu sözlerle ortaya koydu:

Mevcut seçim anketi yayınlar firmalar arasında Optimar. Saros önceden iktidara çok yakındı bilmiyorum hala yakın mı? Genar tam olarak iktidarın araştırma firması. İbrahim Uslu ayrıldı ama Anar firması o tarafta kaldı. Bir de firma sahibi olan kontrollü muhalifler falan var.

İlgili Haberler