Urfa usulü Survivor. Acun bunu görmeli. Urfalıyım ezelden, gönlüm geçmez Survivor'dan

Urfa usulü Survivor. Acun bunu görmeli. Urfalıyım ezelden, gönlüm geçmez Survivor'dan
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın reyting rekortmeni programı Survivor’a rakip çıktı. Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde merdiven, araç lastiği ve tahtalardan oluşturulan parkurda yarışan çocukların mücadelesi hem yüksek rekabet hem de ödülleri nedeniyle ilgi odağı oluyor.

Urfalıyım ezelden, gönlüm geçmez Survivor'dan. Urfa usulü Survivor. Acun bunu görmeli

DHA’nın haberine göre, Harran ilçesine bağlı Yedikardeş Mahallesi''nde yaşayan Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu Ali Çeçen, çevresinde park ve farklı eğlence imkanı bulunmayan bölgede çocukların oyun oynayabilecekleri küçük bir yarışma parkuru oluşturdu.

Çeşitli araçların lastiği, tahta, pet şişe, havuz ve merdivenlerden oluşturulan parkurda, çocuklar kıyasıya mücadele ediyor.

Rampa koşusuyla başlayan parkurda araç lastiklerinin arasından geçen çocuklar, yüksekten atlayıp havuzda yüzerek, 100 metrelik mesafede yarışı önde tamamlamaya çalışıyor.

Çocukların zorlu parkurda yarışma anlarını cep telefonu ile kaydeden Çeçen, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Kısa sürede büyük beğeni alan Harran Survivor, mahalle sakinlerinin de eğlencesi haline geldi.

Yarışı kazanan takıma ise kente özgü olan ve parkurda hazırlanan tereyağlı bulgur pilavı ile büyükleri tarafından yoğurulan çiğ köfte ödül yemeği olarak ikram ediliyor.

İlgili Haberler