Vedat Milor’dan Nil Karaibrahimgil’e olay gönderme

Vedat Milor’dan Nil Karaibrahimgil’e olay gönderme
Yemek eleştirmeni ve Hürriyet yazarı Vedat Milor, şarkıcı ve aynı gazetede yazıları yayımlanan şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in bugünkü yazısıyla dalga geçti.

Nil Karaibrahimgil, Hürriyet'teki bugünkü köşesinde, endişelerimizin %97’sinin negatif düşüncelerden oluştuğunu ilginç bir hesapla anlattı.

Yemek eleştirmeni Vedat Milor, Karaibrahimgil'in yazısını Twitter'dan alıntılayarak, "Bunu peynir yüzdesini hesapladığım kuantum bilgisayarı ile çözebilirim ama önce nereye hangi yüzdeyi gireceğimi anlamam lazım." yorumunu yaptı. 

Karaibrahimgil, bugünkü "İnsanın her güne gücü yeter mi?" başlıklı yazısında, "Benim de yüzde 90’ım dünle aynı, 85’imde de negatiftir ama işte öbür yüzde 15 var ya, zeytinyağlı fasulyene kattığın bir küçük kaşık şeker gibi hayatın bütün tadını değiştirebiliyor. Yeter ki, o küçük kaşığı her gün cebimizden çıkarıp kullanalım.Afiyet olsun." ifadelerini kullandı.

"BİR ŞEY CANINI MI SIKTI..."

Ünlü şarkıcı "Bir şey canımı mı sıktı, derin derin birkaç nefes. Anında sakinleştiriyor insanı. Özellikle uzun nefesler vermek. Hatta, bir ki üç dört al, bir ki üç dört tut, bir ki üç dört beş altı bırak, bir ki üç dört tut. Mis gibi havalanıyorsun." diye ilginç bir tavsiyede bulundu. 

İşte Vedat Milor'un çok sayıda beğeni alan o paylaşımı: 

milor-001.png

İlgili Haberler