Yıldız Tilbe: ''Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez''

Yıldız Tilbe: ''Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez''
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı 'sokak köpeklerine zehirli et verilsin' açıklamasının ardından büyük tepki toplamıştı

Paylaşımlarının ardında duran Tilbe, kendisine tepki gösterenlere "Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez. Madem bu kadar hayvan seviyorsunuz hadi alın evinize birer tane. Hepsi ölecek şimdi soğukta sokakta. Öyle beslemekle hayvan sever olunmuyor." dedi.

Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencisi genç bir kız köpeklerden kaçarken hayatını kaybetmiş, bir ilkokul öğrencisi de yine sokak köpeklerinden kaçarken kamyon tarafından ezilerek ağır yaralanmıştı. Gelen üzücü haberlerin ardından sokak köpeklerinin akıbeti yeniden tartışmalara neden oldu.

Türk pop müziğinin başarılı seslerinden Yıldız Tilbe ''de, sosyal medya hesabından sokak köpekleri ile ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti.

"HADİ ALIN EVİNİZE BİRER TANE"

Paylaşımlarında "Saldırgan köpeklere zehirli et verilsin, hepsi gebersin" diyen Tilbe, gelen tepkilere sosyal medya hesabında açtığı canlı yayın ile cevap verdi. Açıklamarının arkasında duran Tilbe, "Saldırıp insanları parçalayan hayvanlar katledilsin, infaz edilsin, insan öldüren insanlar gibi cezalandırılsın dedim. Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez. Madem bu kadar hayvan seviyorsunuz hadi alın evinize birer tane. Hepsi ölecek şimdi soğukta sokakta. Bir bakmışsınız hepsi ölmüş sabah, hadi hayvanseverler size sesleniyorum. Öyle beslemekle hayvansever olunmuyor!"  dedi.

İlgili Haberler