Uzungöl'de gelinen son nokta: Arap çocukları eğleniyor Türk çocukları bakıyor

Uzungöl'de gelinen son nokta: Arap çocukları eğleniyor Türk çocukları bakıyor
İktidarın politikaları sonucu ülkemizde yaşanan kontrolsüz Araplaşma yurdun dört yanında etkisini gösteriyor. Trabzon Uzungöl’de çekilen bir videoda söylenen “Arap çocukları eğleniyor Türk çocukları bakıyor” sözleri ise durumun vahametini ortaya koyar nitelikte.

Türkiye''nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Trabzon''un Çaykara ilçesinde bulunan Uzungöl''de son günlerde çekilen görüntüler büyük tepki toplamıştı. Arap nüfusundaki artışın ardından tanınmaz hale gelen Uzungöl’de Türkçe menüsü bulunmayan Arap restoranları açıldı. Birçok dükkanın ve bilgilendirme levhasının Arapça olması dikkati çekiyor.

"BURASI UZUNGÖL DEĞİL ARAPGÖL"

Uzungöl’de çekilden ve sosyal medyanın gündemine düşen bir videoda, videoyu çeken kişi “Burası Uzungöl değil ''Arapgöl'' olmuş artık. Türk bulmak artık çok zor. Bütün tabelalar Arapça, plakalar Arapça, konuşma dili Arapça. Hiçbir şekilde zaten bir şey yeme içmenin imkanı yok çok fahiş rakamlar isteniyor.” İfadelerini kullandı.

"ARAP ÇOCUKLARI EĞLENİOR TÜRK ÇOCUKLARI BAKIYOR"

Bölgeden görüntülerin verildiği videoda “Arap çocukları eğleniyor, Türk çocukları bakıyor.” Sözü ise en dikkat çeken kısım oldu.

Videoyu sosyal medya hesabında paylaşan İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali KIDIK ise kendinsin de Ayder’de aynı manzarayla karşılaştığını belirterek “Trabzon Uzungöl, Arap Göl olmuş. Ben de Ayder’de aynı manzara ile karşılaşmıştım. Hatta bir restaurantta “Araplar varken Türk müşterilere bakamıyoruz” demişti. Bende ekmek arası kaşar yemiştim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler